Medialle

Tästä osiosta löytyy medialle suunnattua materiaalia: yhteystietoja, valokuvia, lehdistötiedotteet, tulevat mediatilaisuudet ja edellisten Asuntomessujen messututkimukset sekä asukasbarometrin perusinfo.

Media-akkreditointi | Median kulkulupa

Akkreditoimme messuillemme toimittajia, kuvaajia ja toimituksen muita työntekijöitä.

Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä messuilla. Akkreditoinnin yhteydessä jaamme median edustajalle pressipaketin, joka sisältää messuluettelot ja muuta materiaalia. Akkreditoituna median edustajana pääset vapaasti tutustumaan Asuntomessuihin ja saat median palvelut käyttöösi.

Akkreditoidu ennakkoon alla olevan linkin kautta tai paikan päällä Asuntomessujen Mediakeskuksessa tapahtuman aukioloaikoina. Ilmoitamme kun Tuusulan asuntomessujen median akkreditointi aukeaa.

akkreditoidu

Asukasbarometri

Asukasbarometrista sivuilta löytyy perustiedot. Lisätietojen ja tarkemman datan osalta autamme toimittajia hakemalla ja tuottamalla aineistosta pyydetyistä kysymyksistä tuloksia, avoimia vastauksia ja tulosanalyysejä. Voit myös rajata selvityksen haluamaasi asuntotyyppiin, maantieteelliseen alueeseen tai asuinaluetyyppiin.

Jos olet kiinnostunut tutkimuksestamme, ole yhteydessä:

Asuntomessut viestintä
viestinta(at)asuntomessut.fi

TAI

Anne Pallaste
Kehitysjohtaja
gsm. 050 355 3530
sähköposti: etunimi.sukunimi(at)asuntomessut.fi