Tonttihaku

Hakuaika

Juuri nyt jatkuvassa haussa voi hakea tontteja 200-6, 200-5 ja 202-6. Tontin voi joko ostaa tai vuokrata.

200-6 on hieno paikka kodille; rauhallinen kulmatontti alueen perällä. Tontti on varattu kaksikerrosratkaisulle. Toisaalta tontti on myös messujen näytteilleasettajan kannalta loistava, sillä se on tulevan messureitin ensimmäinen kohde!  Tällä kompaktilla 509 neliön tontilla on rakennusoikeutta 178 m2. Alueen edullisimman tontin ostohinta on  40 050 euroa.

200-5 on juuri vapautunut. Se on jäljellä olevista tonteista ainoa, joka mahdollistaa yksikerroksisen ratkaisun. Näitä on kysytty, joten nyt kannattaa olla nopea. Tontti sijaitsee tulevan messureitin alkupäässä. Tälle 703 neliön tontille voi rakentaa 246 m2 kodin. Tämän korttelin suurimman tontin saa omakseen 55 350 eurolla.

202-6 on kulmatontti, jolle voi rakentaa kaksikerroksisen kodin. Toisesta kerroksesta on hyvät mahdollisuudet saada järvinäköala yksikerroksisten naapureiden yli. 613 neliön tontilla on 215 m2 rakennusoikeus. Tämän tontin hinta on 48 375  euroa.

Tonttien sijainnin alueella näet tonttiesitteestä, ja voit tutustua pientalokortteleihin myös 360 kuvan avulla

Hakuohje

Tontin hakeminen ei ole hankalaa, mutta muutamia seikkoja on hyvä tietää ja huomioida. Olemme koonneet avuksesi tontinhakuohjeen. Ohje on tehty ensimmäiseen hakuun. Sen tiedot pitävät muutoin paikkansa myös jatkuvassa haussa, mutta päivämäärät voit huoletta sivuuttaa. Jatkuva haku on käynnissä, kunnes toisin ilmoitetaan. Hakemuksia pyritään käsittelemään ripeällä aikataululla saapumisjärjestyksessä.

Tutustu hakuohjeeseen 

Hakulomake

Tonttia haetaan sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/3C3DF5BE89074750

Voit halutessasi aluksi tutustua hakulomakkeen mallikappaleeseen  klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Mallikappaleessa näkyvät hakemuksen kaikki kohdat. Varsinaisessa hakemuksessa näkyvät vain kullekin hakijalle olennaiset kohdat, eli lomake ohjaa täyttäjää eteenpäin aiempien vastausten perusteella.  Tästä mallista saat kuitenkin käsityksen siitä, millaisia asioita hakemuksessa kysytään.

Hakukaavakkeen mallikappale, ei hakua varten

 

Tonttihaussa tarvittava aineisto:

  • L1-tason (luonnos1) suunnitelmat talosta (asemapiirros, pohjapiirros ja esimerkit julkisivuista) päätonttivaihtoehdolle esitettynä. (Lisäksi voi halutessaan esittää muuta aineistoa, esim. havainnekuvia ja mallinnoksia.)
  • Tiivis kirjallinen selostus rakentamisen aikaisten teemojen huomioimisesta.
  • Ajatukset pihasta (kirjallinen tiivis esitys tai pihasuunnitelmaluonnos).
  • Kustannusarvio ja pankin arvio kohteen lainoituskelpoisuudesta.

Tonttia voivat hakea sekä yksityishenkilöt että yritykset.

 

Aineistoja hakemisen tueksi

Mikäli sujuva arki kauniissa maisemissa ja kohtuuhintainen tontti voisivat olla sinun juttusi, tutustu tontteihin ja hae omaasi jatkuvassa haussa.

Tonttiesitettä voit lukea klikkaamalla tästä.

Alueen 360-kuvaa voit katsella täällä.

Rakentamistapaohjeeseen ja muihin suunnittelua tukeviin dokumentteihin voit tutustua täällä.

 

Älä epäröi kysyä tarkempia tietoja tonteista tai hakumenettelystä messutoimistolta. Yhteystietomme löydät täältä.