bedimage/svg+xmlbuildingimage/svg+xmlchevron-downimage/svg+xmlchevron-leftimage/svg+xmlchevron-line-leftimage/svg+xmlchevron-line-rightimage/svg+xmlchevron-rightimage/svg+xmlchevron-upimage/svg+xmlclose facebookimage/svg+xmlflowerimage/svg+xmlhomeimage/svg+xmlinfoimage/svg+xmlinstagramimage/svg+xmllocationimage/svg+xmlmailimage/svg+xmlmenuimage/svg+xmlphoneimage/svg+xmlpinterestimage/svg+xmlplayimage/svg+xmlplayico plusimage/svg+xmlroomimage/svg+xmlsearchimage/svg+xmlsextantimage/svg+xmltwitter

Kumppanuuskortteli

Kumppanuuskorttelin alkuvaiheet

Messualueelle etsittiin aluksi kumppaneita suunnittelemaan ja toteuttamaan kaksi kerrostalopainotteista korttelia. Tavoitteena oli toteuttaa talotyypeiltään, hallintamuodoiltaan ja palveluiltaan monipuolinen kortteli.  Toimijoita kannustettiin muodostamaan monialaisia yhteenliittymiä alueen suunnitteluun ja toteutukseen.

Kumppanuushaun hakuohjelma

Kumppanuuskorttelin toteuttajat

Kerrostalokorttelin suunnitteluvaraus on Suomen Hoivatiloilla, joka toteuttaa kortteliin tilat ikääntyneiden asumiselle ja päiväkodille. Lisäksi messuihin mennessä rakentuu  TA-yhtiöiden asumisoikeuskerrostalo ja Lohjan vuokra-asuntojen vuokrakerrostalo.

Koti hurmaavasta korttelista?

Sahapiha 6, TA-asumisoikeustalo

284393-12-sahapiha6-havainne-piha

Sahapiha 6, TA-asumisoikeustalo

TA:n kohde on laadukas kuusikerroksinen kerrostalo, johon tulee 34 modernia ja energiatehokasta asumisoikeusasuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat noin 40-neliöisistä kaksioista yli 80-neliöisiin neljän huoneen asuntoihin.

Ekologisen talon asuntoihin ei tule omia huoneistokohtaisia saunoja, mutta talon ylimpään kerrokseen rakentuu viihtyisä yhteissauna. Saunasta pääsee vilvoittelemaan kattoterassille ja nauttimaan upeista järvimaisemista.

Asuntojen myynti käynnistyi 30.4.. Lue lisää osoitteessa ta.fi.

Sahapiha 4, Lohjan Vuokra-asunnot

Lovan vuokrakerrostalo nousee Hiidensalmen rantamaisemiin alle kahden kilometrin päähän Lohjan keskustasta. Moderni 6-kerroksinen kerrostalo koostuu yhteensä 36 huoneistosta. Lisäksi asukkaiden yhteiskäytössä on upea kattoterassi saunaosastoineen sekä kuntosali ja pesula.

Sahapihan kiinteistö rakennetaan energiatehokkaasti aurinkosähköä hyödyntäen. Talo on elementtitalo, jossa on huoneistokohtainen ilmanvaihto ja lasitetut parvekkeet.

Asunnot tulevat haettaviksi huhtikuussa 2021. Lue lisää Lovan sivuilta.

 

Hoivatilojen kohde esitellään pian, pysy kuulolla!

 

Lisätietoja kumppanuuskorttelista:

Mirka Härkönen, projektipäällikkö, Lohjan Asuntomessut, p. 050 590 8020, [email protected]

Heikki Vuorenpää, operatiivinen johtaja, Osuuskunta Suomen Asuntomessut, p. 050 531 6776, [email protected]