Asuntomessujen viralliset yhteistyökumppanit julkaisevat Asuntomessuihin liittyvää sisältöä useissa eri julkaisuissa. Jos haluat hyödyntää Asuntomessujen kävijöitä markkinoinnissasi, voit hankkia ilmoitustilaa muun muassa seuraavista julkaisuista:

Otavamedia Oy

Viralliset messuluettelot ovat myynnissä Asuntomessuilla sekä lehtipisteissä kautta maan.
Lue lisää Otavamedian Asuntomessujen mediaratkaisuista.

Otavamedia tekee, tuottaa ja julkaisee Asuntomessujen molemmat viralliset messuluettelot (Deko ja TM Rakennusmaailma), jotka ovat valtakunnallisen levikin lisäksi myynnissä myös Asuntomessuilla koko tapahtuman ajan. Sekä TM Rakennusmaailman että Dekon messuluettelot ilmestyvät 1.7.2020.

Deko nro 7: Tuusulan Asuntomessujen virallinen sisustusluettelo. Inspiroivat ideat kodin rakentajalle. Lisäjakelu 40 000 kpl sisustamisesta kiinnostuneille naisille.

TM Rakennusmaailma nro 6: Tuusulan Asuntomessujen virallinen messuluettelo. Lisäjakelu 40 000 kpl rakentamisesta ja remontoinnista kiinnostuneille naisille ja miehille.

  • TM Rakennusmaailman mainosvaraukset 4.6. mennessä, aineistojen toimitus 11.6. mennessä
  • Dekon mainosvaraukset 3.6. mennessä, aineistojen toimitus 9.6. mennessä

Lisäksi Asuntomessut näkyvät myös monessa muussa Otavamedian julkaisussa:

Anna nro 28, ilmestyy 9.7. Suuri Asuntomessunumero. Ideoita isoihin ja pieniin koteihin.
Anna nro 29, ilmestyy 16.7. Poimintoja Asuntomessuilta.
Kotiliesi nro 14, ilmestyy 2.7. Tuusulan Asuntomessujen parhaat palat. Pihat ja puutarhat pääsevät valokeilaan sekä Kotilieden verkossa että sosiaalisen median kanavissa.
Viva nro 7, ilmestyy 2.7.
Seura nro 28, ilmestyy 9.7. Asuntomessut ennen ja nyt – näin suomalaisten talounelmat ovat muuttuneet.
Kaksplus.fi  tuottaa sisältöä monikanavaisesti sekä verkkosivustolle että sosiaaliseen mediaan.

 

Etelä-Suomen Media Oy

Messujulkaisu 3.-6.6.2020

Yhteistyössä Suomen Asuntomessujen kanssa toteutettava messujulkaisu julkaistaan 3.-6.6.2020 välisenä aikana. Asuntomessujulkaisu nostattaa tunnelmaa ja odotuksia tulevista Asuntomessuista. Julkaisu kertoo kattavasti ennakkotietoja Tuusulan ja lähikuntien valmistautumisesta messuihin, messukohteiden ja -tapahtuman ajankohtaisesta tilanteesta sekä messujen näkyvyydestä katukuvassa. Aiheena ovat myös aiemmat messut ja messujen historia, asumisen trendit, paikallinen osallistuminen sekä henkilöhaastattelut.

Etelä-Suomen Median tuottama virallinen messujulkaisu tavoittaa n. 370 000 kuluttajaa sekä verkossa näköislehtien kautta vieläkin laajemman asiakaskunnan. Messujulkaisu jaetaan pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla Etelä-Suomen Median kustantamissa kaupunkilehdissä, jotka ovat Helsingin Uutiset, Vantaan Sanomat, Länsiväylä Espoossa, Nurmijärven Uutiset, Mäntsälän Uutiset ja Keski-Uusimaa ViikkoMainosvaraukset messujulkaisuun 15.5.2020 mennessä.

Lisätiedot ja mediakortti: https://etelasuomenmedia.fi/asuntomessut/

Messulehti 8.7.2020

Etelä-Suomen Median tuottama virallinen messulehti julkaistaan sanomalehti Keski-Uusimaassa keskiviikkona 8.7.2020. Virallinen messulehti tavoittaa asumisesta ja omasta elinympäristöstään kiinnostuneet kodinrakentajat, muuttajat ja sisustajat. Messulehti on mahtava lukupaketti ja todellinen opas messuille. Lehti käsittelee rakentamiseen ja asumiseen liittyviä asioita monipuolisesti ja erilaisia lukijaryhmiä kiinnostavalla tavalla. Mainostaja tavoittaa Asuntomessulehden avulla juuri oikean kohderyhmän juuri oikeaan aikaan.

Virallinen messulehti jaetaan n. 50000 talouteen Tuusulassa, Keravalla ja Järvenpäässä, tilaaja talouksien lisäksi ei tilaaja-talouksiin. Lisäksi messulehti on luettavissa näköislehtenä Etelä-Suomen Median eri verkkolehdissä. Messulehteä jaetaan myös Asuntomessujen aikana mediatorilla. Mainosvaraukset messulehteen 26.6.2020 mennessä.

Lisätiedot ja mediakortti: https://etelasuomenmedia.fi/asuntomessut/

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Otavamedia Oy

Ann-Mari Lehtonen

+358 50 328 6206

[email protected]

Etelä-Suomen Media Oy

Risto Kulmala

+358 400 700088

[email protected]