Ohjelmaa messuilla

Järjestämme Asuntomessuilla 3.-30.8. paljon mielenkiintoista ohjelmaa asumisen ratkaisuihin, sisustamiseen ja remontointiin liittyen niin messukävijät kuin ammattilaiset huomioiden.

Jokaisella messuviikolla on oma teemansa, joiden mukaan kannustamme ja inspiroimme yleisöä eri tavoin näkemään messukohteista ja koko alueesta uudenlaisia asioita. Seuraa siis sivujamme sekä sosiaalisen median kanaviamme kuullaksesi ensimmäisten joukossa viimeisimmistä uutisista ja messutärpeistä.

 

MA 3.8.2020 AVAJAISET

12:00 Messuportit avautuvat (kutsuvieraat)
14:00 Avajaistilaisuus Keijo Leppäsen johdolla. Messut avaa puolustusministeri Antti Kaikkonen. (kutsuvierastilaisuus)
15:00 Messuportit avautuvat yleisölle

50-VUOTISJUHLAVIIKKO (Ohjelma tarkentuu)

Asuntomessuja on järjestetty jo 50 vuotta ja viikon aikana juhlimme tätä merkkipaalua eri tavoin. Luvassa on katsauksia merkittäviin asumisen ilmiöihin historiassa ja samalla kurkkaamme tulevaan. Mitä tulevaisuuden asuminen voisi olla?

SISUSTAMISEN JA REMONTOINNIN VIIKKO (Ohjelma tarkentuu)

Tämän viikon ohjelma rakentuu erityisesti kaikkien sisustajien ja remontoijien unelmien ympärille! Tule hakemaan uusimmat vinkit mm. maalaamiseen ja sisustamiseen inspiroivien työnäytösten myötä.

TAITEEN JA KULTTUURIN VIIKKO (Ohjelma tarkentuu)

Teemaviikon myötä antaudumme taiteen ja kulttuurin vietäväksi niin messualueella kuin oheistapahtumien myötä.

PE 21.8. PIDENNETTY ILTA MESSUILLA
Ohjelma tarkentuu

VASTUULLISUUSVIIKKO (Ohjelma tarkentuu)

Mitä vastuullisuus tarkoittaa asumisessa? Millaisia ratkaisuja tämä voisi tarkoittaa omassa kodissani? Muun muassa näitä pohdimme vastuullisuusviikon aikana!

PE 28.8. TUUSULAN TAITEIDEN YÖ
Katso lisää täältä.

 

Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.