Saapuminen messualueelle

Saapuminen autolla

Kaikilta Tuusulaa lähestyviltä valtateiltä on opastus Asuntomessujen viralliselle, maksulliselle paikoitusalueelle Tuusulan urheilukeskukseen, osoite Kilpailutie 9, 04300 Tuusula. Seuraa pysäköinnin opasteita lähestyessäsi P-aluetta. Pysäköinnin hinnat julkaistaan kevään aikana.

Pysäköintialueelta on maksuton bussikuljetus messualueelle.

Pysäköintialueelta voi myös kävellä entisiä varuskunnan harjoitusmetsiä halkovaa reittiä. Kävellen messuportille on matkaa 1,5 km.

Paikoitusalueella sijaitsee myös moottoripyöräparkki, jossa on mahdollisuus säilyttää varusteita.

Pysäköintialue suljetaan tunti messujen päättymisen jälkeen kello 19 ja keskiviikkoisin kello 22.

Julkisilla liikennevälineillä

Asuntomessuille Tuusulaan on kätevä tulla myös julkisilla kulkuneuvoilla tai pyöräillen.
Maksullinen linja-autokuljetus Helsingistä Vantaan Jumbon kautta kuljettaa Tuusulan asuntomessualueelle aamupäivisin ja paluukyydit iltapäivisin ja illalla.

SAM_Tuusula_reittikartta

Tarkempi aikataulu reitteineen ja matkalippujen hinnat julkaistaan keväällä 2020. HSL-lippu ei kelpaa tällä linjalla.

Lähijunalla (K- ja R-tunnuksin kulkevat) Keravan asemalle ja sieltä linjat 963 ja 971 tuovat asuntomessualueen porttia lähimmälle pysäkille Asuntomessujen aikana. Vuorot kulkevat Keravan aseman ja Hyrylän väliä asuntomessuportin kautta 10 minuutin vuorovälein asuntomessujen ajan. Aikataulut ja reitit julkaistaan kesäkuussa HSL:n Reittioppaassa. Tuusula on HSL-aluetta (D-vyöhyke).

Polkupyörällä tai kävellen

Asuntomessualue sijaitsee noin kilometrin päässä Tuusulan keskuksesta Hyrylästä, ja 3,5 kilometrin päässä Keravan rautatieasemalta. Messualueen osoite Tuusulan Rykmentinpuistossa on Puistometsäntie. Polkupyörille on polkupyöräparkki pääporttien läheisyydessä.

Invapysäköinti

Lähin navigaattoriosoite messualueen edustalla sijaitsevaan invapysäköintiin on Puistometsäntie, Tuusula.

Lippukauppaan