Saapuminen messualueelle

asuntomessut_kartta_0320_final_900px

Saapuminen autolla

Kaikilta Tuusulaa lähestyviltä valtateiltä on opastus Asuntomessujen viralliselle, maksulliselle paikoitusalueelle Tuusulan urheilukeskukseen, osoite Kilpailutie 9, 04300 Tuusula. Seuraa pysäköinnin opasteita lähestyessäsi P-aluetta. Pysäköinnin hinta 10 euroa ennakkoon ostettuna, 12 euroa poisajettaessa.

Pysäköintialueelta on maksuton bussikuljetus messualueelle.

Pysäköintialueelta voi myös kävellä entisiä varuskunnan harjoitusmetsiä halkovaa opastettua reittiä. Kävellen messuportille on matkaa 1,5 km.

Saman matkan voi taittaa myös pyörällä, joita on saatavana pysäköintialueelta ja messualueelta.

Paikoitusalueella sijaitsee myös moottoripyöräparkki, jossa on mahdollisuus säilyttää varusteita.

Pysäköintialue suljetaan tunti messujen päättymisen jälkeen.

Julkisilla liikennevälineillä

Tule junalla

Helsingistä, Pasilasta tai Tikkurilasta lähijunilla K, R tai Z Keravan asemalle. Keravan bussiterminaalista linjalla 963 tai 971 asuntomessualueelle (Puustellin torin pysäkki). Matka-aika Tikkurilasta noin 40 minuuttia ja Helsingistä 50 minuuttia. Tarvittava lippu Helsingistä ja Pasilasta: ABCD, Tikkurilasta CD.

Keravalta: Juna-aseman bussiterminaalista linjalla 963 tai 971 asuntomessualueelle (Puustellin torin pysäkki). Matka-aika noin 10 minuuttia. Tarvittava lippu: D.

Muualta Suomesta: Kaukojunalla Tikkurilaan tai Pasilaan, josta lähijunalla K, R tai Z Keravan asemalle. Keravan bussiterminaalista linjalla 963 tai 971 asuntomessualueelle. Katso reitti kohdasta ”Helsingistä, Pasilasta tai Tikkurilasta”.

Tarkemmat tiedot reiteistä ja aikatauluista: reittiopas.hsl.fi

Reittiopas näyttää tarkemmat lähiliikenteen HSL-reitit Asuntomessuille heinäkuussa 2020.

Mistä lippuja?

Matkaliput ja tietoa joukkoliikenteestä saat helpoiten lataamalla HSL-sovellukseen Google Play Kaupasta tai Apple App Storesta. Lippuja myyvät myös myyntipisteet kuten R-kioskit ja lippuja saa myös HSL:n automaateista. Tarkat tiedot myyntipaikoista löydät hsl.fi/myyntipaikkahaku

Lipputuotteista esimerkiksi vuorokausilippu käy 24 tunnin ajan kaikissa HSL:n liikennevälineissä ja sopii siksi hyvin messukävijälle. Lisätietoja lipuista: hsl.fi/liput

Polkupyörällä tai kävellen

Asuntomessualue sijaitsee noin kilometrin päässä Tuusulan keskuksesta Hyrylästä, ja 3,5 kilometrin päässä Keravan rautatieasemalta. Seuraa pyöräilyopasteita lähestyessäsi messualuetta Tuusulan Rykmentinpuistossa. Polkupyörille on ilmainen polkupyöräparkki pääporttien läheisyydessä.

Invapysäköinti

Lähin navigaattoriosoite messualueen edustalla sijaitsevaan invapysäköintiin on Puistometsäntie, Tuusula.

Lippukauppaan