Ryhmät

Tervetuloa Asuntomessuille Tuusulaan ryhmän kanssa

Haluatko tuoda messuille asiakkaita, henkilökuntaa tai muita sidosryhmiä? Varaa asiantuntija- tai ammattilaisryhmällesi asuntomessualueen esittely ja täydennä esitystä Tuusulan asiantuntija-aiheella. Aiheet ja tarkemmat ohjeet löytyvät ryhmävarauslomakkeesta tämän sivun lopusta.

Otamme vastaan asiantuntijaryhmien esitysvarauksia messujen jokaiselle arkipäivälle alkaen klo 11 eli tuntia ennen messuporttien avaamista.

Ryhmälipun hinta on 18 €/hlö (sis. alv 10 %), kun ryhmän koko on vähintään 15 henkeä. Bussin kuljettaja pääsee messualueelle ilman lippua. Alle 15 hengen ryhmät maksavat lipuistaan normaalihinnan. Pyydämme huomioimaan, että messujen turvallisuussuunnitelmassa on linjattu, että ryhmän koko voi olla enimmillään 20 henkeä.

Ryhmälippu edellyttää koko ryhmän samanaikaista saapumista messualueelle. Mikäli samanaikainen saapuminen ei ole mahdollista, suosittelemme hankkimaan ryhmäläisille asiakaskutsukortit.

Lisätietoja Tuusulan asuntomessutoimistosta
ryhmäkoordinaattori Helena Hurri
groups@tuusula.fi, p. 040 314 2231

Ravintolapalvelut ryhmille messualueella
Voit tilata ryhmällesi messualueen ravintolapalveluita olemalla yhteydessä Casseliin tuusula.myynti@casseli.fi.

Muut palvelut ryhmille Tuusulassa
Jää yöksi, syö hyvin, nauti messupaikkakunnan kulttuuritarjonnasta ja palveluista! Lisätietoja Tuusulasta kokouspaikkana ja matkakohteena https://www.visittuusulanjarvi.fi/

Ryhmävarauslomake
Ilmoita ryhmäsi tiedot alla olevalla lomakkeella. Ryhmäkoordinaattori vahvistaa varauksen ja aikataulut sekä lähettää lisätietoja messualueelle saapumisesta. Lähetämme messuille saapuville ryhmille vahvistuksen yhteydessä myös tapahtuman turvallisuutta koskevan kirjeen.


Ryhmän tiedot

  • Esittelyaika ja esittelyn valinta

  • :
    Esittelyaikoja voi varata 3.-30.8. maanantaista perjantaihin klo 11:00 alkaen. Suosittelemme varausta alkamaan täysin tunnein tai puolelta - vahvistamme alkamisajankohdan erikseen. Varaus on tehtävä viimeistään viikko ennen tulopäivää.
  • Lisätietoja: Projektikoordinaattori vahvistaa esittelyajan sopivuuden ryhmänne yhteyshenkilölle. Ryhmäkoordinaattori Helena Hurri, helena.hurri@tuusula.fi, p. 040 314 2231.
  • Pääsylippujen maksutapa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.