Ryhmät

Tervetuloa Asuntomessuille Tuusulaan ryhmän kanssa!

Ota tapahtumasta kaikki irti ja varaa ryhmällesi asuntomessualueen esittely. Esitystä voi täydentää toivomallaan Tuusulan asiantuntija-aiheella. Esitykset ovat pituudeltaan 30–45 minuuttia. Vaihtoehtoisesti voit varata ryhmällesi messuoppaan noin 10 minuuttia kestävän alue-esittelyn messuportin läheisyydessä.

Ryhmälippu maksaa 18 € (sis. alv 10 %) per henkilö, kun ryhmän koko on vähintään 15 henkeä. Huomaathan, että ryhmälippu edellyttää koko ryhmän samanaikaista saapumista messualueelle. Bussin kuljettaja pääsee messualueelle ilman lippua. Alle 15 hengen ryhmät maksavat lipuistaan normaalihinnan.

Mikäli samanaikainen saapuminen ei ole mahdollista, suosittelemme ostamaan ryhmäläisille etukäteen netistä asiakaskutsukortit.

Lisätietoja Tuusulan asuntomessutoimistosta:
ryhmäkoordinaattori Helena Hurri
groups@tuusula.fi, p. 040 314 2231

Voit tilata ryhmällesi messualueen ravintolapalveluita olemalla yhteydessä Casseliin tuusula.myynti@casseli.fi.

Jää yöksi, syö hyvin, nauti messupaikkakunnan kulttuuritarjonnasta ja palveluista! Lisätietoja Tuusulasta matkakohteena https://www.visittuusulanjarvi.fi/

Ilmoita ryhmäsi tiedot tällä lomakkeella. Ryhmäkoordinaattori vahvistaa varauksen ja aikataulut sekä lähettää lisätietoja messualueelle saapumisesta.


Ryhmän tiedot

  • Esittelyaika ja esittelyn valinta

  • :
    Esittelyajat ovat puolen tunnin välein klo 10:00 alkaen. Viimeinen esittelyaika alkaa klo 16:30. Esittelyvaraus on tehtävä viimeistään viikko ennen tulopäivää.
  • Lisätietoja: Projektikoordinaattori vahvistaa esittelyajan sopivuuden ryhmänne yhteyshenkilölle. Ryhmäkoordinaattori Helena Hurri, helena.hurri@tuusula.fi, p. 040 314 2231.
  • Pääsylippujen maksutapa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.