Ajankohtaista

Tutustu kävellen opastetulla kierroksella tulevan asuntomessualueen tontteihin ja alueeseen nykyisessä esirakennusvaiheessa.

20170829_142717

1. Tonttikierros järjestetään tiistaina 19.9. klo 18.

Tapahtumaan on linja-autokuljetus, joka lähtee Rykmentintien liityntäpysäköintialueelta Hyrylästä, Tuusulan uimahallin pysäköintialueen vierestä klo 18. Paluukuljetus samaan paikkaan. Kierroksen kesto on noin 1 tunti. HUOM. ei pysäköintiä messualueella!

Alueen maasto on isokokoisista kivilohkareista koostuvaa mursketta, minkä vuoksi suosittelemme käyttämään tasapohjaisia, matalakorkoisia ja säänmukaisia jalkineita.

2. Tonttikierros järjestetään sunnuntaina 24.9. klo 11.

Tapahtumaan on linja-autokuljetus, joka lähtee Rykmentintien liityntäpysäköintialueelta Hyrylästä, Tuusulan uimahallin pysäköintialueen vierestä klo 11. Paluukuljetus samaan paikkaan. Kierroksen kesto on noin 1 tunti. HUOM. ei pysäköintiä messualueella! HUOM. ei pysäköintiä messualueella!

*****************************************************************************************************

Rakentajailta asuntomessurakentamisesta kiinnostuneille järjestetään torstaina 14.9. klo 18-20. Paikka Rykmentinpuiston ruokala, rakennus 48, osoite: Rykmentintie, Hyrylän ent. varuskunta-alue, Tuusula. Sisäänkäynti Kasarmitien puolelta. Pysäköinti Rykmentintien liityntäpysäköintialueella, josta opasteet.

Tilaisuudessa tarjolla messurakentajan tietoisku, asuntomessualueen ja -tonttien esittely ja henkilökohtaista neuvontaa tontin hakemisesta. Mukana OP:n rahoitusneuvojat ja kiinteistövälitys. Lämpimästi tervetuloa!

Tonttikierrokset tulevalla asuntomessualueella järjestetään erillisinä tilaisuuksina tiistaina 19.9. klo 18 ja sunnuntaina 24.9. klo 11. Lisätiedot lähempänä tapahtumia.