Tuusula 2020

Vuoden 2020 asuntomessualue rakentuu parhaillaan Tuusulan Rykmentinpuistoon

Pääkaupunkisedun kylkeen, kulttuurihistorialtaan värikkääseen Tuusulaan sijoittuvat 50-vuotisjuhlamessut esittelevät kaupunkiasumisen parhaat puolet yhdistettynä kylämaiseen yhteisöön, jossa palvelut ja naapurit ovat lähellä ja asuminen on terveellistä ja turvallista. Viljapellot ja luontopolut lähtevät suoraan kotien takapihoilta. Taiteen merkitys elämisessä ja olemisessa näkyy niin asuinympäristössä kuin kotien sisälläkin.

Monipuolista elämisen taidetta tulevaisuuden kyläkaupungissa

Tässä tulevaisuuden kyläkaupungissa mahdollista asua eri elämänvaiheissa. Poikkeuksellisen monimuotoinen asuntojen typologia townhouseista pientaloihin ja alueelle myöhemmin valmistuviin kerrostaloihin muodostaa naapuruston, jossa erilaisten asukkaiden tarpeet huomioidaan jokaisessa elämänvaiheessa.

Asuntomessut järjestetään 10.7.-9.8.2020 ja tapahtuma juhlistaa tulevaisuuden asumista neljän teemaviikon kautta syventyen erilaisiin teemoihin aina viikon kerrallaan.

Messuvieraalle sujuvat liikenneyhteydet

Helsingistä 30 kilometrin päässä sijaitsevaan Tuusulaan on helppo tulla omalla autolla ja julkisilla liikennevälineillä. Katso saapumisohjeet tästä.

 

Viisikymmentä vuotta Asuntomessuja: kolmas kerta Tuusulassa

Vuoden 2020 Asuntomessut ovat jo kolmannet Tuusulassa. Ne juhlistavat Asuntomessujen 50. juhlavuotta – Suomen ensimmäiset asuntomessut järjestettiin vuonna 1970 Tuusulan Lahelassa. 30 vuotta myöhemmin Tuusulan Nummenharjussa vieraili historian suurin määrä messukävijöitä, 274 000.

rykmentinpuisto.fi   facebook.com/Rykmentinpuisto twitter.com/rykmentinpuisto

tuma_logo_fi_1000_388