Messualue – Karjaranta 21

Porin asuntomessualueella esillä on moderni pientalokaupunkiasuminen, johon on otettu vaikutteita puutalokaupunginosista. Vaikutteet näkyvät muun muassa rakennusten sijoittumisessa ja pihojen käytössä. Luvassa on upeita kattoterasseja, digitaalisia ratkaisuja ja uusiutuvia energiamuotoja. Ja tämä kaikki vain kävelymatkan etäisyydellä Porin keskustasta. Asuntomessuilla Karjaranta 21:ssä nähdään yhteensä 28 uutta pientalokohdetta, yksi korjausrakentamisen kohde, kerrostalo, päiväkoti sekä rivitalokokonaisuus.

Oheisella videolla näkyy, miltä asuntomessualueella näytti toukokuussa 2017:

 

Porin asuntomessualueelta on vain kaksi kilometriä kaupungin keskustaan.

Palveluja alueelle

Asuntomessujen historiassa ainutlaatuista on, että alueelle syntyy pientalojen lisäksi palveluja: päiväkoti 100 lapselle ja 80 kerrostaloasuntoa ikäihmisille. Lisäksi alueen asemakaava antaa joustavat mahdollisuudet yrittämiselle. Kokonaisuudessaan alue tarjoaa hyvää asumista läpi ihmiselämän.

Messualueen vastarannalle toteutuu julkinen ruokapuisto, jonne pääsee kätevästi kävelysiltaa pitkin. Näin Porin upea tapahtuma-areena ja ulkoilumahdollisuudet Kirjurinluodossa ovat kädenulottuvilla. Vesillä liikkujiakaan ei ole unohdettu, sillä Kokemäenjoki tarjoaa mahtavan reitin veneilijöille suoraan merelle.

Tapahtumakaupunki Pori

Poria ei kannata jättää väliin heinäkuussa 2018 sillä silloin Porissa on kaikki. Porin superheinäkuu muodostuu samaan aikaan järjestettävistä suurtapahtumista: SuomiAreenasta, Pori Jazzista ja Asuntomessuista! Lisäksi asuntomessujen aikaan Porissa järjestetään myös muita tapahtumia, kuten jalkapallon suuri junioriturnaus Pori Cup sekä musiikkifestivaalit Kirvatsin Jytä ja Porispere.

Me teemme kaupunkia. Tervetuloa Poriin Asuntomessuille 13.7-12.8.2018!

karjaranta21_etaisyydet-kartalla
Karjaranta21-alueelta on lyhyet etäisyydet kaupungin keskustan palveluihin.