Messualue

Porin asuntomessualueella esillä on moderni pientalokaupunkiasuminen, johon on otettu vaikutteita puutalokaupunginosista. Vaikutteet näkyvät muun muassa rakennusten sijoittumisessa ja pihojen käytössä. Luvassa on upeita kattoterasseja, digitaalisia ratkaisuja ja uusiutuvia energiamuotoja. Ja tämä kaikki vain kävelymatkan etäisyydellä Porin keskustasta.

Porin asuntomessualueelta on vain kaksi kilometriä kaupungin keskustaan.

Palveluja alueelle

Asuntomessujen historiassa ainutlaatuista on, että alueelle syntyy pientalojen lisäksi palveluja: päiväkoti 100 lapselle ja 80 kerrostaloasuntoa ikäihmisille. Lisäksi alueen asemakaava antaa joustavat mahdollisuudet yrittämiselle. Kokonaisuudessaan alue tarjoaa hyvää asumista läpi ihmiselämän.

Messualueen vastarannalle toteutuu julkinen ruokapuisto, jonne pääsee kätevästi kävelysiltaa pitkin. Näin Porin upea tapahtuma-areena ja ulkoilumahdollisuudet Kirjurinluodossa ovat kädenulottuvilla. Vesillä liikkujiakaan ei ole unohdettu, sillä Kokemäenjoki tarjoaa mahtavan reitin veneilijöille suoraan merelle.

Tapahtumakaupunki Pori

Poria ei kannata jättää väliin heinäkuussa 2018 sillä silloin Porissa on kaikki. Superheinäkuu alkaa keskustelun suurella soundilla SuomiAreenassa ja jatkuu jazzien tahtiin Kirjurinluodossa. Samaan aikaan aivan Kirjurinluodon takapihalla järjestetään asuntomessut 13.7.-12.8.2018.

Me teemme kaupunkia. Tervetuloa Poriin!

karjaranta21_etaisyydet-kartalla
Karjaranta21-alueelta on lyhyet etäisyydet kaupungin keskustan palveluihin.