Messualue Lounatuuli

ilmakuva logolla

Asuntomessualue Lounatuuli sijaitsee luonnonkauniilla Luonnonmaan saarella, joka on kasvava ja kehittyvä alue. Lounatuulessa asut lähellä arjen ja hyvinvoinnin palveluja, noin viiden kilometrin päässä Naantalin keskustasta, mutta takapihallasi sinua tervehtii merellinen tuulahdus ja metsäinen kallioluonto. Lounatuulessa asuminen on huoletonta ja rauhallista – täällä hidastetaan vauhtia ja nautitaan elämästä.

Yksi kauneimmista saaristoista on käden ulottuvilla ja sen läsnäolon voi aistia jokaisena päivänä Lounatuulessa. Messualue sijaitsee aivan Matalahden rannalla. Matalahteen kunnostetaan venereitti ja rantaan rakentuu tunnelmallinen venesatama. Lisäksi alueelle rakentuu rantapuisto, paljon viheralueita ja viehättävä leikkipuisto vanhojen omenapuiden alle. Saaristoluonnon ja kalliomaaston huomioiminen ovat olleet alueen suunnittelussa keskeinen lähtökohta. Lounatuuli on ainutlaatuinen kokonaisuus, jossa yhdistyy viihtyisän asumisen elementit.

Lounatuulen läheisyydessä sijaitsee Kultaranta Resort hyvinvointipalveluineen ja golf-kenttineen. Lisäksi alueen läheisyyteen valmistuu päiväkoti, koulu ja kauppa.

Tutustu pientalo- ja vapaa-ajan tontteihin:

 

Tutustu yhtiömuotoisiin tontteihin:

Etäisyydet palveluihin:

  • Viialan päiväkoti noin 4 km
  • Kultarannan alakoulu noin 1,5 km
  • Maijamäen yläkoulu ja Naantalin lukio noin 5,5 km
  • Naantalin Vanhakaupunki ja keskustan monipuoliset palvelut noin 4,5 km
  • Turun rautatieasema noin 18,5 km
  • Turun lentoasema noin 24 km