Ajankohtaista

Tonttihaku on päättynyt, vapaista tonteista tiedotetaan myöhemmin

Lounatuulen asuntomessualueen toinen tonttihaku alkoi päättyi 16.3. Päätöksiä tonttien saajista tehdään huhtikuun aikana. Vapaaksi jääneistä tonteista sekä niiden hakemisesta tiedotetaan myös huhtikuun aikana. Haussa olleisiin tontteihin sekä niiden hintoihin pääset tutustumaan tonttisovelluksen kautta.

Yhtiömuotoiseen rakentamiseen soveltuvien AP-tonttien osalta tonttihaku on jatkuva 9.1. alkaen.

Asuntomessutontteja haetaan ensijaisesti naantali.fi-verkkopalvelun kautta sähköisellä lomakkeella tai vaihtoehtoisesti palauttamalla kirjallinen hakemus kaupungintalon kirjaamoon. Lue lisää hakuprosessista Naantalin asuntomessujen verkkosivuilta.

Tutustu asuntomessualue Lounatuuleen

Lounatuuleen voi mennä tutustumaan paikan päälle ja tontit on merkitty maastoon kyltein, joista löytyvät tonttien tiedot. Huomioithan, että Lounatuulessa on kunnallistekniikan rakentaminen parhaillaan käynnissä, joten arkisin alueelle liikkuminen on sovittava etukäteen asuntomessutoimiston kanssa. Viikonloppuisin Lounatuulessa voi kierrellä varovaisuutta noudattaen, sillä silloin alueella ei yleensä tehdä töitä.

Tonttihaun infotilaisuuden koosteet

Videolla asuntomessujen projektipäällikkö Timo Tirri ja yhteistyöarkkitehdit Paula Markkula ja Pia Sabelström kertoivat alueelle rakentamisesta ja siihen liittyvistä ohjeistuksista sekä hakuprosessista. Kaupungin YouTube-kanavalta löytyy myös videotallenteet puheenvuoroittain.