Ajankohtaista

Ensimmäinen tonttihaku on päättynyt!

Naantalin asuntomessualueen tonttihaku alkoi 15. elokuuta ja päättyi lokakuun lopussa. Mahdollisesta toisesta hausta sekä vapaista tonteista ilmoitetaan myöhemmin. Asuntomessutontteja haetaan ensijaisesti naantali.fi-verkkopalvelun kautta sähköisellä lomakkeella tai vaihtoehtoisesti palauttamalla kirjallinen hakemus kaupungintalon kirjaamoon. Lue lisää hakuprosessista Naantalin asuntomessujen verkkosivuilta.

Kiinteähintaiset tontit luovutetaan hakemusten perusteella. Kohteiden suunnitelmissa painotetaan laatua ja kiinnostavuutta sekä valittuja rakentamisen teemoja. Asuntomessutoimikunta valitsee rakentajat laaturyhmän esityksen pohjalta. Päätökset ensimmäisten tonttien luovutuksesta pyritään tekemään vuoden 2020 alussa, ja kohteiden rakentamisen voi aloittaa syyskuussa 2020.

Tutustu asuntomessualue Lounatuuleen

Asuntomessualueen tontteihin ja hintoihin voi tutustua tonttisovelluksen kautta. Alueella voi käydä tutustumassa myös paikan päällä, mutta kunnallistekniikan rakentamisen vuoksi alueella liikkuessa on noudatettava äärimmäistä varovaisuutta. Tontit on merkitty maastoon kyltein, joista löytyvät tonttien hinnat ja muita tietoja. Alueelle on opastettu kulku Särkänsalmentieltä, ja perillä on pieni pysäköintipaikka.

Tonttihaun infotilaisuuden koosteet

Videolta voit katsoa tallenteen Naantalin kaupungintalolla 15.8. järjestetystä infotilaisuudesta, jossa asuntomessujen projektipäällikkö Timo Tirri ja yhteistyöarkkitehdit Paula Markkula ja Pia Sabelström kertoivat alueelle rakentamisesta ja siihen liittyvistä ohjeistuksista sekä hakuprosessista. Kaupungin YouTube-kanavalta löytyy myös videotallenteet puheenvuoroittain.