Mikkeli 2017

801-10 - Sisätila_B (3)

Asuntomessut ovat Mikkelissä 14.7.-13.8.2017

Ajankohtaista juuri nyt – Asuntomessut Mikkelissä 2017 www.facebook.com/asuntomessutmikkeli
Tilaa uutiskirjeemme, niin saat viimeisin tietoa siitä mitä Mikkelin asuntomessualueella tapahtuu http://saimaansivu.fi/uutiskirje
Katso kaikki uutiskirjeet http://saimaansivu.fi/uutiskirjeet

Vuoden 2017 Asuntomessut järjestetään upeassa miljöössä Saimaan rannalla, vain kolme kilometriä etelään kaupungin keskustasta. Asuinalueen rakentamisen lähtökohtana on ollut Saimaan vesistön hyödyntäminen sekä alueen tarjoamien luontoarvojen ja ympärivuotisten liikuntamahdollisuuksien sitominen toimivaksi kokonaisuudeksi. Puusto tarjoaa suojaa ja tuo vehreyttä, mutta viihtyisyyttä tukeva aluesuunnittelu varmistaa sen, että myös Saimaanselkä näkyy lähes joka tontille. Viitasammakon vuoksi ranta-alueella säilytetään rantakasvillisuus ja liito-oraville jätetään mahdollisimman paljon puita. Tämä on myös viihtyisyystekijä ja takaa puustoisen asuinalueen.

Asuntomessuprojektissa luodaan uusi houkutteleva asuinalue, joka muodostuu tiiviiksi osaksi nykyistä kaupunkirakennetta ja samalla eurooppalaiseksi edelläkävijäksi tulevaisuuden asuinalueesta. Alueesta tehdään aktiivisen asukkaan paikka, jossa on erinomaiset puitteet vapaa-ajanviettoon kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa ympäristössä, kertoo Mikkelin messutoimiston projektipäällikkö Heikki Manninen.

Uusi asuinalue on osa laajempaa asunto-ohjelmaa, jonka mukaisesti Mikkelin kaupunki laajenee asuntomessurakentamisen myötä Saimaan rantaa pitkin etelän suuntaan. Kansainvälisestikin harvinainen kokonaisuus tarjoaa ympäristöystävällisestä asumisesta ja yrittämisestä haaveileville mahdollisuuden toteuttaa unelmiaan!

Kirkonvarkauden asuntomessualueen tonttihaku on päättynyt asuntomessutonttien osalta. Asuntomessualueen ulkopuoliset tontit tulevat myyntiin vuonna 2017 ja niille rakentamaan pääsee vuonna 2018. Lisätietoja kaikista messualueella ja messualueen ulkopuolella sijaitsevista kaupungin vapaista tonteista voi jatkossa tiedustella virastotalon mittaus- ja kiinteistöt – yksiköstä Päivi Rahikaiselta, puh. 044 794 2539, paivi.i.rahikainen@mikkeli.fi.

Haluat saada yhteyden messurakentajiin? 
Yritykset jotka haluavat tarjota tuotteitaan tai palveluitaan messurakentajille voivat tehdä sen täyttämällä Palvelutori-ilmoituksen. Ilmoituksen jättäminen Palvelutorille on ilmaista ja projektikoordinaattorimme Piia Aarniosalo välittää tarjouksen kaikille messurakentajille. Palvelutori ilmoituksen voit jättää täällä

Voit lähettää välitettävät tiedot myös suoraan sähköpostitse osoitteella piia.aarniosalo@mikkeli.fi

Huomioithan, että kaikki rakentajamme eivät halua antaa tietojaan julkisuuteen, joten varmin tapa saada tärjouksesi perille on lähettää se palvelutorin kautta tai laittaa Piialle edelleen lähetettävät tiedot sähköpostitse. Voitte myös järjestää rakentajille tilaisuuksia, joiden kutsut me voimme välittää eteenpäin rakentajillemme. Mukana olevien talotehtaiden listan saat niinikään Piialta.

Näytteilleasettajaksi? 
Kaikkien näyttelypaikkojen myynnistä vastaa Osuskunta Suomen Asuntomessut eli ei paikallinen Mikkelin toimisto. Näyttelupaikkamyynti on auki! Lisätiedot täältä

Tervetuloa vieraaksemme messukesällä 2017!