Osuuskunta

Osuuskunnan muodostaminen etenee

Lohjan asuntomessualueelle toteutetaan osuuskuntamuotoista asumista. Monissa maissa osuuskunta-asuminen on yleistä ja sitä halutaan kehittää ja pilotoida myös Suomessa. Osuuskunta-asumisen etuina on pidetty kohtuuhintaisuutta ja hyvää hinta-laatusuhdetta sekä asukkaiden toiveita ja tarpeita vastaavaa suunnittelua. Jäsenet päättävät osuuskunnan toiminnasta ja toiminnassa on yhteisöllisyyttä jäsenten niin halutessa. Osuuskunnassa pääsee mukaan uuden kehittämiseen!

Osuuskunta muodostuu näillä näkymin noin viidestä pienestä talosta sekä yhteisistä tiloista ja pihasta. Tontti sijoittuu asuntomessualueella upeaan paikkaan järven puoleiselle reunalle pientalokorttelia. Osuuskuntaan voidaan kehittää uudenlaisia ratkaisuja esim. ekologisuuden suhteen.

Laadimme parhaillaan osuuskunnan perustamisasiakirjoja sekä suunnitelmaa tontin käytöstä. Käynnissä on myös keskustelut rahoituksesta sekä talotyypistä. Kerromme näistä marras-joulukuussa osuuskunta-asumisen asukasillassa, josta tiedotamme hyvissä ajoin uutiskirjeemme jakelussa oleville.

viivapiirros_kädet_palapeli [Converted]