Lohja 2021

 

Vuoden 2021 Asuntomessut järjestetään Lohjalla

Lohja on vireä kaupunki Länsi-Uudellamaalla, alle tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Lohjalla on hyvät palvelut, kaunis luonto ja aktiivinen meininki. Suuri Lohjanjärvi ja vilkas kulttuurielämä ovat kaupungin valttikortteja. Tavoitteena on olla Suomen mielenkiintoisin ja kehittyvin kaupunki.

Asuntomessualueena on hurmaava Hiidensalmi

Asuntomessualue rakentuu Hiidensalmeen, Lohjanjärven rannalle, alle kahden kilometrin päähän Lohjan keskustasta. Hiidensalmesta muodostuu eri-ikäisille ja eri elämäntilanteissa oleville sopiva alue. Alueelle tulee kerrostalo-, pientalo- sekä rivitalo/townhouse-koteja. Ympäristöystävällisyys ja kohtaamiset ovat kantavia teemoja. Hiidensalmesta tulee hyvinvointia tukeva asuinalue!

Tonttihakemusten jättöaika on nyt!

Olethan huomannut, että messualueen 17 upeaa pientalotonttia on nyt haussa? Haluaikaa on 31.8.2019 asti. Jos ensimmäisen haun jälkeen jää vapaita tontteja, niitä voi hakea jatkuvassa haussa. Jatkuva haku voi alkaa, kun ensimmäisen haun valinnat ovat selvillä, eli todennäköisesti lokakuussa. Lisätietoa tonttihausta.

Rivitalotonttien rakentajavalinnat tehdään syyskuussa

Lohjan 2021 asuntomessualueelle rakentuu kaksi kerrostalopainotteista korttelia, joiden suunnittelua on tehty kumppanuuskaavoituksena. Kerrostalojen toteuttajat ovat jo selvillä ja suunnittelu hyvässä vauhdissa. Myös rivitalotonteista on käyty keskustelua kumppanuuskaavoituksen kautta.

Saatavilla on kaksi townhouse-/ rivitalo-/ pienkerrostalotonttia. Toinen on alueen parhaat järvimaisemat tarjoava tontti, jolla on rakennusoikeutta 1200 k-m2. Toinen tontti sijaitsee loistavalla paikalla keskusaukion reunalla, ja sille voi toteuttaa 1790 k-m2 kokoisen kohteen.

Rakentajavalintoja tehdään asuntomessujen laaturyhmässä ja asuntomessutoimikunnassa jo syyskuussa. Valinnassa voivat olla mukana sekä tonttien tiimoilta jo aiemmin yhteydessä olleet että asiasta nyt kiinnostuvat tahot. Jos sinulla on ajatuksia tai kysymyksiä näistä tonteista, ole yhteydessä!

Pikalinkit

Tilaa uutiskirje  |  Tutustu rakentajan ohjeisiin  | Vinkkejä tonttihakuun | Kysy lisää asuntomessutoimistolta

Ihastele Hiidensalmea lintuperspektiivistä