Lohja 2021

Vuoden 2021 Asuntomessut järjestetään Lohjalla

Lohja on vireä kaupunki Länsi-Uudellamaalla, alle tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Lohjalla on hyvät palvelut, kaunis luonto ja aktiivinen meininki. Suuri Lohjanjärvi ja vilkas kulttuurielämä ovat kaupungin valttikortteja. Tavoitteena on olla Suomen mielenkiintoisin ja kehittyvin kaupunki.

Asuntomessualueena on hurmaava Hiidensalmi

Asuntomessualue rakentuu Hiidensalmeen, Lohjanjärven rannalle, alle kahden kilometrin päähän Lohjan keskustasta. Hiidensalmesta muodostuu eri-ikäisille ja eri elämäntilanteissa oleville sopiva alue. Alueelle tulee kerrostalo-, pientalo- sekä townhouse-koteja. Ympäristöystävällisyys ja kohtaamiset ovat kantavia teemoja. Hiidensalmesta tulee hyvinvointia tukeva asuinalue!

Ajankohtaista juuri nyt! Osuuskunta-illasta 26.2. hyvät eväät asunto-osuuskunnan asukashakuun.

Tarvitsetko enemmän neliöitä, mutta ajatus isosta asuntolainasta ahdistaa? Vai onko varallisuutesi kiinni liian suureksi jääneessä omakotitalossa? Osuuskunta-asuminen on hyvä vaihtoehto ihan jokaiselle, mutta erityisen hyvin se toimii elämäntilanteen muuttuessa.

Lohjan asuntomessualueen osuuskunta muodostuu kolmesta paritalosta. Talot rakentuvat järvimaisemiin, alle kahden kilometrin päähän Lohjan keskustan palveluista.

Tule Lohjalle, Puu-Anttilan Pihlajasaliin ke 26.2. klo 18 tutustumaan mm. ensimmäistä kertaa esillä oleviin osuuskunnan talopiirustuksiin ja kustannuslaskelmiin. Tilaisuus sopii niin aiemmin meitä asian suhteen tavanneille, kuin asiasta ensimmäistä kertaa innostuneille.

Ilmoittauduthan mukaan tästä

Pikalinkit

Tilaa uutiskirje  |  Tutustu rakentajan ohjeisiin | Kysy lisää asuntomessutoimistolta

Ihastele Hiidensalmea lintuperspektiivistä