Tonttihaku

Pioneeripuiston asuntomessualueen pientalotonttien haku on käynnissä!

Tonttien varauspäätöksiä tehdään kahdessa vaiheessa. 1.3. – 31.5.2017 jätetyt tonttihakemukset käsitellään kesäkuussa ja 1.6. – 31.8.2017 jätetyt hakemukset syyskuussa 2017. Jättämällä tonttihakemuksenne viimeistään 31.5.2017, olette mukana Pioneeripuiston halutuimpien tonttien jaossa.

Tonttihakemuksen huolellinen suunnittelu ja täyttäminen on hyvä perusta onnistuneelle projektille. Suosittelemme käyttämään tulostettavaa hakemuslomaketta työversiona ja täyttämään sähköisen hakulomakkeen vasta, kun vastaukset hakemuslomakkeen kysymyksiin on valmiiksi mietittynä. Sähköstä hakemuslomaketta ei voi tallentaa välillä vaan se on tehtävä kerralla loppuun saakka.

Asuntomessut Kouvolassa 2019 / Tontit & Rakentaminen
Laatu- ja ympäristöohje
Tonttihakemus (tulostettava)
TONTTIHAKEMUS (sähköinen)
Esimerkki hakemuksen liitteistä

Hakemista varten tarvittavat tiedot esitellään Asuntomessut Kouvolassa 2019 / Tontit ja rakentaminen -esitteessä, Laatu- ja ympäristöohjeessa sekä messualuetta, teemoja ja tontteja esittelevillä sivuilla. Kouvolan asuntomessutoimisto auttaa hakemista suunnittelevia kaikissa tonttihakuun liittyvissä kysymyksissä. Asuntomessutoimiston yhteystiedot löytyvät täältä.

pioneeripuisto_vinjetti