Saapuminen messualueelle

Tulit sitten julkisilla kulkuneuvoilla, tai omalla autolla, Kouvolaan on helppo tulla. Alle puolitoista tuntia pääkaupunkiseudulta, puoli tuntia Lahdesta ja Lappeenrannasta ja tunti Mikkelistä. Tervetuloa Kouvolaan!

Saapuminen autolla

Kaikilta Kouvolaa lähestyviltä valtateiltä on opastus Asuntomessujen viralliselle paikoitusalueelle, Kouvolan raviradalle (Ravitallinkuja 22, 45160 Kouvola). Paikoitusalueella sijaitsee myös moottoripyöräparkki, jossa on mahdollisuus säilyttää varusteita.

Viralliselta pysäköintialueelta on maksuton bussikuljetus messualueelle. Bussimatkan pituus on noin 10 minuuttia. Pysäköintimaksu 10 € verkkokaupasta tai 15 € pysäköintialueelta ostettaessa.

Pysäköintialue suljetaan tunti messujen päättymisen jälkeen kello 19.00 ja keskiviikkoisin kello 22.00.

How-to-get-there-vertical

Saapuminen pysäköintiin

Julkisilla liikennevälineillä

Junalla tai bussilla Kouvolaan saapuville on järjestetty Kouvolan Matkakeskukselta maksuton bussikuljetus messualueelle. Messubussit liikennöivät laiturilta 1 non stop-periaatteella. Bussimatkan pituus on noin 10 minuuttia.

Jotkut paikallisjunat seisahtuvat Korian seisakkeella, mikä sijaitsee noin kilometrin päässä Pioneeripuiston Asuntomessualueesta. Korian seisakkeelta on opastettu kävelyreitti messualueelle ja takaisin.

Messubussit

Kouvola-map-10-07-2019-01

Messubussit kulkevat messuille kahta reittiä. Maksuttomat bussikuljetukset Asuntomessuille lähtevät Kouvolan Matkakeskukselta (laituri 1) ja viralliselta pysäköintialueelta, Kouvolan raviradalta.

Reitti matkakeskukselta:

Meno: Matkakeskus- Torikadun pysäkki (Liikemiehenkatu 3-5)- Pioneeripuisto

Paluu: Pioneeripuisto- Kaunisnurmi – Matkakeskus

Bussit eivät pysähdy muilla reitillä olevilla pysäkeillä

Reitti Asuntomessujen viralliselta pysäköintialueelta:

Meno: Pysäköintialue (Kouvolan ravirata) – Pioneeripuisto

Paluu: Pioneeripuisto – Kaunisnurmi – Kymen Lukko (Kouvolan keskusta) – Pysäköintialue (Kouvolan ravirata)

Bussit kulkevat non stop-periaatteella. Ensimmäiset bussit kohti messualuetta lähtevät kello 9.30. Viimeinen bussivuoro Pioneeripuistosta lähtee kello 18.30. Keskiviikkojen pidennettyinä iltoina messubussit kulkevat kello 21.30 saakka.

Bussit eivät pysähdy muilla reitillä olevilla pysäkeillä

Invapysäköinti

Lähin navigaattoriosoite messualueen edustalla sijaitsevaan invapysäköintiin on Pioneeritie 1, 45610 Koria.

Polkupyörällä tai kävellen

Asuntomessualue sijaitsee noin 6 kilometriä Kouvolan keskustasta. Messualue sijaitsee Korian Pioneeripuistossa, osoittessa Kouluaukio 1. Kevyelle liikenteelle on omat opaskyltit, jotka johdattavat pyöräilijät ja kävelijät messualueelle. Polkupyörille on polkupyöräparkki pääporttien läheisyydessä. Kovuolassa on vuokrattavissa kaupunkipyöriä.

Lue lisää kaupunkipyörien vuokraamisesta.

HUOMIOITHAN, ETTÄ ASUNTOMESSUJEN VERKKOKAUPASTA JA LIPUNMYYNNISTÄ OSTETTU PYSÄKÖINTILIPPU KÄY AINOASTAAN ASUNTOMESSUJEN VIRALLISEEN PAIKOITUSALUEEN PYSÄKÖINTIIN OSOITTEESSA RAVITALLINKUJA 22.