Ajankohtaista

Asuntomessujen oheiskohdehaku on käynnissä

Kouvolassa järjestetään heinä-elokuussa 2019 Asuntomessut, jotka tuovat kaupunkiin yli 100 000 kesäistä messukävijää. Asuntomessujen yhteyteen etsitään oheiskohteita, jotka kutsuvat messuvieraita viihtymään ja kokemaan elämyksiä virallisen messualueen ulkopuolella.

Asuntomessujen oheiskohteeksi voi hakea 31.5.2018 mennessä. Kohteeksi haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, jonka voi toimittaa  sähköpostitse osoitteeseen heli.vartiainen@kouvola.fi. Oheiskohteiden valinnat tehdään syksyn 2018 aikana.

Lisätietoja oheiskohteena olemisesta:

Tiivis infopaketti oheiskohteena olemisesta

projektikoordinaattori Heli Vartiainen, heli.vartiainen@kouvola.fi, p. 020 615 4345.

Asuntomessut Kouvolassa 2019 reissun päällä

Kouvolan Asuntomessujen väki on tulevien viikkojen aikana tien päällä ja tavattavissa useissa
eri tapahtumissa. Tule tervehtimään ja kuulemaan Asuntomessujen viimeisimmät kuulumiset.
Kotkan Remontoi ja rakenna -messut 28.-29.4.
Kotkan Jäähalli

Asuntomessurakentajille tarjolla hyödyllisiä yhteistyökumppanuuksia

Kouvolan Asuntomessutoimisto on koonnut messurakentamisesta kiinnostuneille hyödyllisiä yhteystietoja ja tarhouksia mahdollisista yhteistyökumppanuuksista. Näihin kannattaa tutustua!

Yhteistyökumppanit ja tarjoukset

Pioneeripuiston asuntomessualuetta rakennetaan

Pioneeripuiston infran rakentaminen on edennyt aikataulussaan ja alueen katuverkko hahmottuu jo hyvin. Tontteihin voi tutustua paikan päällä rakentamisen sallimissa rajoissa. Tontit hahmottuvat parhaiten Kouvolan Karttapalvelun mobiiliversion avulla, joka löytyy osoitteesta www.kartta.kouvola.fi. Paikannus päälle ja karttanäkymäksi asemakaava, niin tonttien ja rakentamisalueiden rajat löytyvät kätevästi. Asuntomessutoimiston väki tulee myös mielellään esittelemään aluetta, sovitaan vain etukäteen aika milloin mennään.

pioneeripuisto_vinjetti