Ajankohtaista

Asuntomessujen oheiskohdehaku on käynnissä

Kouvolassa järjestetään heinä-elokuussa 2019 Asuntomessut, jotka tuovat kaupunkiin yli 100 000 kesäistä messukävijää. Asuntomessujen yhteyteen etsitään oheiskohteita, jotka kutsuvat messuvieraita viihtymään ja kokemaan elämyksiä virallisen messualueen ulkopuolella.

Asuntomessujen oheiskohteeksi voi hakea 31.5.2018 mennessä. Kohteeksi haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, jonka voi toimittaa  sähköpostitse osoitteeseen heli.vartiainen@kouvola.fi. Oheiskohteiden valinnat tehdään syksyn 2018 aikana.

Lisätietoja oheiskohteena olemisesta:

Tiivis infopaketti oheiskohteena olemisesta

Messukohteena koko Kouvola

projektikoordinaattori Heli Vartiainen, heli.vartiainen@kouvola.fi, p. 020 615 4345.

Haluatko tarjota yrityksesi palveluita asuntomessurakentajille?

Yritykset voivat tarjota palvelujaan asuntomessurakentajille täyttämällä palvelutori-ilmoituksen. Yritysten tarjoukset välitetään asuntomessutoimistosta rakentajille eteenpäin.

Palvelutorin löydät osoitteesta tämän linkin takaa

Pioneeripuiston asuntomessualuetta rakennetaan

Pioneeripuiston tontteihin voi tutustua paikan päällä rakentamisen sallimissa rajoissa. Tontit hahmottuvat parhaiten Kouvolan Karttapalvelun mobiiliversion avulla, joka löytyy osoitteesta www.kartta.kouvola.fi. Paikannus päälle ja karttanäkymäksi asemakaava, niin tonttien ja rakentamisalueiden rajat löytyvät kätevästi. Asuntomessutoimiston väki tulee myös mielellään esittelemään aluetta, sovitaan vain etukäteen aika milloin mennään.

pioneeripuisto_vinjetti