Ajankohtaista

Asuntomessujen oheiskohde -info

Kouvolassa järjestetään heinä-elokuussa 2019 Asuntomessut, jotka tuovat kaupunkiin yli 100 000 kesäistä messukävijää.

Asuntomessujen yhteyteen etsitään oheiskohteita, jotka kutsuvat messuvieraita viihtymään ja kokemaan elämyksiä virallisen messualueen ulkopuolella.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan, mitä Asuntomessujen oheiskohteeksi ryhtyminen tarkoittaa, mitä mahdollisuuksia se tuo ja kuinka oheiskohteeksi voi päästä. Tapahtumassa kuullaan myös infoa yritysyhteistyöstä. Puhujina projektipäällikkö Sanna Kauppi Kouvolan kaupungin Asuntomessutoimistosta ja asiantuntija Raija Sierman Kouvola Innovationista.

Oheiskohde -info järjestetään Sokos Hotel Vaakunan (Hovioikeudenkatu 2, 45100 Kouvola) kokoushuone Mielakassa, torstaina 22.2. klo 14.00-15.30.

Ilmoittautumiset tapahtumaan maanantaihin 19.2.2018 kello 12.00 mennessä oheisen linkin kautta.

Klikkaa tästä ja ilmoittaudu tapahtumaan

Tervetuloa!

Lisätietoja tapahtumasta:

Heli Vartiainen
projektikoordinaattori
heli.vartiainen(at)kouvola
p. 020 615 4345

 

Asuntomessurakentajille tarjolla hyödyllisiä yhteistyökumppanuuksia

Kouvolan Asuntomessutoimisto on koonnut messurakentamisesta kiinnostuneille hyödyllisiä yhteystietoja ja tarhouksia mahdollisista yhteistyökumppanuuksista. Näihin kannattaa tutustua!

Yhteistyökumppanit ja tarjoukset

 

Pioneeripuiston asuntomessualuetta rakennetaan

Pioneeripuiston infran rakentaminen on edennyt aikataulussaan ja alueen katuverkko hahmottuu jo hyvin. Tontteihin voi tutustua paikan päällä rakentamisen sallimissa rajoissa. Tontit hahmottuvat parhaiten Kouvolan Karttapalvelun mobiiliversion avulla, joka löytyy osoitteesta www.kartta.kouvola.fi. Paikannus päälle ja karttanäkymäksi asemakaava, niin tonttien ja rakentamisalueiden rajat löytyvät kätevästi. Asuntomessutoimiston väki tulee myös mielellään esittelemään aluetta, sovitaan vain etukäteen aika milloin mennään.

pioneeripuisto_vinjetti