Jätkäsaari: Elämisen polut

Elämisen polut -tapahtuma

Osuuskunta Suomen Asuntomessut ja Helsingin kaupunki järjestävät yhteistyössä uudenlaisen kaupunkiasumisen tapahtuman syyskuussa Helsingissä.

Syyskuussa järjestettävä Elämisen polut -niminen tapahtuma nostaa yhdeksän päivän ajan esille kaupunkiasumisen uusia ratkaisuja ja palveluita.

Elämisen polut -tapahtuma järjestetään Helsingin Jätkäsaaressa (tapahtuman keskipiste on Hyväntoivonpuisto), 1.9.-9.9.2018.

jätkäsaari

ELÄMISEN POLUT:

Elämisen polut on Suomen Asuntomessujen uusi, hyvää kaupunkiasumista monipuolisesti esittelevä tapahtuma, jossa on mukana niin paikalliset asukkaat, yritykset kuin yhteisöt sekä kumppanit. Tapahtuma on avoin kaikille, mutta tapahtumassa halutaan nostaa erityisesti jätkäsaarelaisten asukkaiden elämisen polkuja esille.

Elämisen polut on uudenlainen asumisen tapahtuma perinteisten kesällä järjestettyjen Asuntomessujen rinnalle. Tapahtumakonsepti voidaan toteuttaa kaikenlaisissa kehittyvissä kaupunkiympäristöissä Suomessa ja kansainvälisesti. Helsingin kaupunki on mukana tapahtumassa Jätkäsaaressa järjestettävässä Elämisen polut – tapahtumassa yhteistyökumppanina.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä:

Ari Virta
projektipäällikkö
ari.virta@asuntomessut.fi
p. 0400 43 86 23

Kimmo Rönkä
Tulevaisuuden asumisen asiantuntija, sisältövastaava
kimmo.ronka@asuntomessut.fi
p. 050 339 7550