Siltsu konsertoi melkein takapihalla

Jari Sillanpää esiintyi asuntomessujen Asukasareenalla torstaina 20.7. pidennetyn messuillan kunniaksi.
Jari Sillanpää esiintyi asuntomessujen Asukasareenalla torstaina 20.7. pidennetyn messuillan kunniaksi.

”Sä oot vain mun, mä oon vain sun ja sydän lyö bum bum bum”. Näin hyvällä fiiliksellä kaikkien rakastama Jari Sillanpää aloitti tänään torstaina huumorilla höystetyn konserttinsa Mikkelin Asuntomessujen Asukasareenalla.

Olimme satojen ihmisten joukossa katsojina ja mietimme, että harvan takapihalla se Siltsu käy laulamassa. Nyt oli kyllä artisti lähes meidän takapihalla.

Konsertti oli siis ainutlaatuinen meille. Tulemme muistamaan sen aina. Siksi kirjoitan tästä tähän blogiin. Siltsu ei pettänyt yleisöään. Mukaansa tempaava veto sai mikkeliläisten lantiot pyörimään siinä missä muualta tulleidenkin.
– Sillanpää laulaa aina niin sydämestään, sanoi eräs mieskuulija minulle ja olin täysin samaa mieltä.

Myös Sakari Kuosmanen esiintyi messualueen á la carte -ravintolassa ja lauloi pienoiskonsertin päätteeksi Finlandia hymnin sata vuotiaalle Suomelle.  Toive-talomme sijaitsee muuten Suomi-korttelissa Karhu-nimisellä tontilla.

Seuraavan kuvan osalta kehottaisin katsomaan tarkkaan talon numerokylttiä. Siihen saa syksyn pimetessä valon ja se on blogin kautta löydetty design-tuote Hannah Hoijarilta. Asuntomessukohteena talomme on kuitenkin numero 11.

Ei kun äänestämään! 🙂

Huomaa Toiveen seinässä oleva kadunnumero. Se on Hannah Hoijarin persoonallista mallistoa.
Huomaa Toiveen seinässä oleva kadunnumero. Se on Hannah Hoijarin persoonallista mallistoa.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *