Arktinen sauna

Nyt paljastan teille messujen etkoina Toiveen uuden saunan, meidän saunan. Siitä tuli valkoinen arktinen sauna kehyksenään viileän harmaa tulikivi ja kelonharmaa seinäpaneeli. Suihkuseinä on tehty rohkean rouheisesta Tulikiven Natural -vuolukivimosaiikista. Lämmönvarauskykynsä ansiosta vuolukivi on erittäin hyvä materiaali kaikkiin kosteisiin tiloihin.

Valkoinen sauna oli unelmani, jonka yritin aluksi piilottaa mieheltäni esittäen harmaa-valkoista vaihtoehtoa. Kiukaaksi olimmekin jo valinneet valkean integroidun valukivisen Riite-kiukaan.

Mies: Ei tehdä valkoisia lauteita. Niissä näkyy kaikki lika niin helposti.

Minä: No kumpi sen saunan yleensä pesee? Mies: No sinä.

Minä: No niinpä. Mies: no tehdään sitten valko-harmaa sauna.

Jep. Mutta raksamiehet olivatkin kanssani jossain salaisessa telepatiahengessä vetäisseet kaikki lauteet ja välirimat valkoisiksi. Lopputulos: Me molemmat huokaisimme ihastuksesta. Saimme valoisan raikkaan ja trendikkään saunaosaston. Kannatti uskaltaa;).

Pesuhuoneeseen me haluttiin helppoutta ja pientä luxusta myös asentamalla tilaan kaksi suihkua, joissa on kattosuihkumahdollisuus. Näistä oltiin yhtä mieltä. Ei tarvitse odotella vuoroa, vaan voidaan olla yhdessä suihkussakin. Miehen ehdotuksesta laitoimme saunaan myös vedentäyttöpistealtaan, joten löylyä saa lisää helposti.

Mukavaa sunnuntaisaunapäivää kaikille!

IMG_7854 (2)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *