Tervetuloa meille!

 

Lappiportaan valkeat tammiportaat
Lappiportaan valkeat tammiportaat

Nyt on portaat yläkerran valtakuntaan asennettu – vain lasikaiteet puuttuvat. Valkoiset tammiaskelmat toivottavat toimittajat tervetulleiksi tänään torstaina 20.4. median ennakkoretkelle. Yläkertaan kiipeäminen kannattaa, sillä kylpyhuoneen marmoriseinät ja kuusikulmaiset mosaiikkilattiat ovat valmistuneet. Pieniä yllätyksiä rakennuttajille toi kiven kirjavuus ja itsepäisyys, mutta se suotakoon luontokappaleille. Myös aurinkoinen pergola kannattaa käydä kurkistamassa, sillä Saimaa-näkymineen se on yläkerran ihastuttava tähystyspaikka yli messualueen.

Lasiovet tulevat jatkamaan olohuonetta vierashuoneen puolelle.
Lasiovet tulevat jatkamaan olohuonetta vierashuoneen puolelle.

Tänään tilasimme olohuoneeseen marokkolaisen maton suoraan Zad Abderrahimiltä. Messutalon rakennuttaminen  on kokonaisuus pieniä palasia, vähän kerrallaan. Mutta tässä vaiheessa se alkaa olla palkitsevinta. Koti alkaa näyttää pala palalta meidän kodiltamme. Varmasti tuomme sinne paljon elämän varrella hankittuja esineitä ja huonekaluja, jotka eivät kaikki näy messuilla, mutta on kiva tehdä myös pieniä uusia hankintoja. Jotain uutta ja jotain vanhaa.

Käsinkudottu matto Marokosta tuo hirsitaloon aitoa villan pehmeyttä.
Käsinkudottu matto Marokosta tuo hirsitaloon aitoa villan pehmeyttä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *