Toiveen viimeiset hetket luomuna

IMG_6023Kevätsäät antavat kameralle mahdollisuuden laulaa. Värit ovat vaaleudessaan kauneimmillaan.

Nyt alkaa olla Toiveen aika pukeutua oikeisiin pintaväreihinsä. Kuvassa se on vielä ihanassa luonnonvärissään ilman meikkiä, mutta pian alkavat pensselit heilua.

Myös terassit valmistuvat.

Sisäseinät ovat saaneet vaalean öljyvahahunnun ja me vertailemme keittiön välitilan kaakeleita.

Olisiko tämä hyvä?

Keittiön välitila vaihtoehto

Joka päivä sisätöissä nähdään paljon työn tuloksia. Pieniltä yllätyksiltäkään ei voi välttyä ja siksi miehet ottivat viimehetken tarkistusmittauksia eteiskalusteita varten. Pientä säätöä tarvitsee tehdä lopullisiin kalustepiirroksiin. Myös keittiön saarekkeen koosta joudutaan nipistämään vielä 35 cm syvyydestä, jotta saamme kokonaisen tammitason yhtenäisestä puusta. Odotan nähtäväkseni pian postista saapuvaa keittiön kaappien kahvamallia.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Tästä ratkaisusta pidän. Autokatos saatiin edullisesti ja kätevästi talon kylkeen eikä vesisateellakaan tarvitse kastua. Ritilöitä ja muita puuttuu vielä, mutta hyvässä vauhdissa olemme. Median ennakkoretki alueelle koittaa 20.4. Mitähän sitä leipoisi? Vai grillataankohan meidän terassilla silloin makkaraa? ;)
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *