Clint Eastwoodista Le Klintiin

 

66LeKlint_iso

Aiemmin en tiennyt mitään Design-valaisimista. Olisinko niihin koskaan sekaantunutkaan, jollei apunani olisi ollut sisustussuunnittelija Piia Kalliomäki.

Nyt silmissäni pyörivät Caravaggion ihanat keittiövalaisimet ja etenkin Le Klintin suuri kukkakaunotar (Kuvassa: Le Klint/finnisdesignshop.fi).

Aiemmin minulle tutumpi ”Klintti” oli Clint Eastwood.

Olen tainnut tulla ”tiettyyn” ikään, kun saunan pukuhuoneeseenkin pyrkii Artekin klassikko. Eihän tässä näin pitänyt käydä!

Vai tuleeko Kontio-talostamme vain yksinkertaisesti niin aito nallukka, ettei sinne voi tuoda mitä tahansa kalusteita? Asuntomessujen kanssa solmittu monikantasopimus asettaa tietenkin omat vaatimuksensa.

Teemanamme ovat luonnonläheisyys ja aidot materiaalit. Vertailen kuvastoista, netistä sekä kalusteliikkeistä toinen toistaan linjakkaampia lipastoja ja senkkejä. BoConceptissa on jotain jujua. Tässä esimerkiksi Lugano-senkki. Tanskalaiselta laatumerkiltä löytyvät myös nämä hauskat timantinmalliset yöpöydät.  Vahvoina vaihtoehtoina pidän lisäksi Villinki-sarjaa ja Lundiaa.

Tällä hetkellä testaamme hirsiseinien sävyä käsittelemällä testipaloja Värisilmän väriosastolla. Lattialle tulee mikkeliläisen perheyrityksen Parla Tammi Chalet Tundra lankkuparkettia. Saimme paikalliselta tehtaanmyymälältä erittäin hyvän tarjouksen asennuksineen päivineen. Kiitos hyvästä palvelusta Atte Räsänen!

Keittiö- ja kylpyhuonekalusteet on suunniteltu valmiiksi yhdessä Kontio Livingin kanssa Mellanolla. Yläkerran kylpyhuone on haaste, sillä siellä on lavuaarien yläpuolella ikkunat, joiden eteen pitäisi teettää katosta roikkuvat pyöreät peilit tilaustyönä. Jännityksellä odotan, millainen on lopputulos.

Yläkerran kylppärin värimaailma alkaa olla kuitenkin selvä. Seinille ja lattiaan tulee Tulikiven Carrara-marmoria. Kuulostaa keski-ikäiseltä tämäkin, mutta näyttää hyvältä! (Kuva: Tulikivi)

Kylpyhuone

2 kommenttia

    1. Thank You for visiting my blog. Nice, if you liked it. Sure, all the Decor ideas are free to use. Building is designed for us by Kontio and it will be new model for sale too. Website is Word Press.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *