Hanaa!

Talomme pohjatöitä ei Suomi-korttelissa ole tehty helpoiksi, sillä pakkanen paukkui viime viikolla, eivätkä olosuhteet alkavallakaan viikolla tule hurraahuutoja saamaan.

Onneksi rakentaminen Suomessa ei ole enää säistä kiinni, vaan kaapelilämmitysmenetelmät kuivattavat anturan valua. Rakennusmiehet sen sijaan ovat kovilla, sillä kahdeksan tuntia pakkasessa on ”kovvoo hommoo”, kuten mikkeliläiset sanovat.

Perjantaina myös suunnitelmamme lvi-asioissa saivat niin sanotusti hanaa, kun istuimme hanaedustajan kanssa pohtimaan, millaisilla roomalaisilla vesiputoushanoilla vesi lavuaareihimme lorisee. Senhän luulisi olevan aivan yhdentekevää ja helppoa, mutta eipä ole!

Vaihtoehtoja on design-hanoista kosketusvapaisiin hanoihin ja vedensäästöhanoihin. Lisäksi Oraksen sivuilla on jopa hananavigaattori, jolla voi valita arvostaako muotoilua vai hintaa, perushanaa vai älyhanaa. Navigaattori ohjaa oikeantyyppisten hanojen pariin. Huh! Tulos vei minut Il Bagno Alessin vesilähteelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *