Tulta päin

Kuva: Tulikivi Oyj
Kuva: Tulikivi Oyj

Terveisiä Nurmijärveltä! Tänään pääsimme tutustumaan jengiin, joka luo Toive-talomme sisustusta yhdessä kanssamme. Alku on aina hankalaa. Yhteisiä suuntaviivoja haetaan. Mutta tällä hetkellä meininki on hyvä.

Tuleeko taloomme valkoinen tammiparketti vai valitaanko saarnia? Pysytäänkö kenties vintage-tyylisessä tammessa? Kuinka vaaleiksi hirsiseinät vahataan? Mikä on keittiön väri ja onko siellä tilaa viinikaapille? On.

Tänään varmistui ainakin yksi asia, johon olemme nyt tulisesti rakastuneita. Se on Käpykolo, Tulikiven vaaleasta vuolukivestä vuoltu kodin sydän, joka hehkuu lämpöään epäilemättä yläkertaan saakka.

Myös saunaosasto alkaa hahmottua lattiaan asti ulottuvine lasiseinineen ja Riite-kiukaan löylyineen.

Tapasimme Nurmijärvellä talomme suunnittelija Olavi Kujasen ja arkkitehti Eira Lampénin, Kontion design manager Petri Hiltulan, sisustussuunnittelija Piia Kalliomäen ja Mikkelin Kontio-myyjä Karri Kuisman. Onpa muuten huikeaa päästä tekemään yhteistyötä tällaisten ammattilaisten kanssa.

Asuntomessurakentaminen on kokemus, johon tarjoutuu mahdollisuus vain kerran elämässä. Olen onnellinen, että tartuimme siihen! Nyt saamme keskittyä enemmän suunnitteluun ja hankintoihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *