#hyväasuminen

Tulisiko meidän taloon tuollainen ja tarvitaanko näppärä kansi? Kuva Seita Wellness
Tulisiko meidän taloon poreileva paikka? Tarvitaanko myös näppärä kansi? Kuva: Seita Wellness

Median ennakkoretki, kohteiden valokuvausajankohdat, Deco-lehden nettilomake, pihasuunnitelmat, sisustusmaksut ja niin edelleen. Juuri nyt tekisi mieli vain sukeltaa vasta tarjouskilvassa kylpevään Payton-ulkoporealtaaseen. Niin paljon asioita on mielessä ja työn alla. Tontilla tekeillä on pohjat ja paperilla sähkö- ja lvi-suunnitelmat.

Eilen oli asuntomessurakentajien ensimmäinen yhteinen palaveri Mikkelin jäähallin Viikinkiklubilla. Meitä pyydettiin vinkkaamaan asuntomessujen tiedottajille, mitä ”highlighteja” haluaisimme nostaa esille.

Itse haluaisin nostaa tärkeimpänä esille terveellisen huoneilman ja tiiviin hirsitalon tarjoaman kodin lämmön. Olen vilukissa ja villasukkaihminen, vaikka käynkin avannossa. Siksi haluan panostaa kodissamme viihtyisään saunaosastoon, hierovaan ulkoporealtaaseen, järvinäköalaan ja rauhaan.

Haluaisin nostaa ajatuksia meidän talon kohdalta myös uudenlaiseen keski-ikäisen aikuisen pariskunnan asumismuotoon sopivan kokoisessa omakotitalossa.

Meidän Kontio-kodistamme tulee viihtyisä koti aikuisille ja turvallinen kokoontumispaikka koko uusioperheellemme. Sinne ovat tervetulleita lapset ja tulevaisuudessa  toivottavasti myös lapsenlapset, vanhempamme, läheisemme ja ystävämme.

Ai niin ja mikkeliläisittäin täällä on meneillään #kehtaakehuamikkeli -kampanja, joten lisään perään vielä hästäkin.

me = #hyväasuminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *