Toivetta täynnä

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Maanantaina kaivinkoneet alkavat kaivaa Karhu-nimistä tonttiamme yhtä valtavalla vimmalla, kuin mesikämmen hunajaa!

Idea Kontio-talon rakentamisesta Karhu-nimiselle tontille, Mikkelin asuntomessualueelle, sai alkunsa kai kohtalon johdatuksesta.

Olimme kesän lopussa iltalenkillä Kirkonvarkauden alueella, kun huomasimme vielä vapaana olevia Saimaa-näkymin avautuvia tontteja. Yksi niistä oli ylitse muiden. Sen nimi oli Ruusu. Ruusu kutsui minua Ruusun päivänä syntynyttä kevään lasta unelmoimaan, tallomaan kangasmaastoaan ja maistelemaan mustikoitaan.

Mutta piikikäs Ruusu ei pysynyt hyppysissämme, kuten ei Jasmike-tonttikaan. Tontinhakukilvassa joku muu vei voiton.

Karhu-tontti sen sijaan kutsui meitä suureen syleilyynsä. Se avaa meille Saimaa-näkymän yläkerran Master Bedroom -tyylisestä suuresta makuuhuoneesta sekä pergolan varjostamalta parvekkeelta. Mikä olisikaan parempi paikka Kontion Toive-nimiselle talolle, kuin Karhu-tontti.

Toiveen suunnitteli meille  idearikas arkkitehtisuunnittelija Olavi Kujanen. Olavin kynä piirsi paperille kaikki toiveemme. Siitä sai alkunsa Toive. Kerron lisää Toiveestamme pala kerrallaan. Hyppää kyytiin!

2 kommenttia

  1. Tsemppiä urakkaan. Rakennusprojekti asuntomessuprojektina on varmasti mielenkiintoinen. Seuraan mielenkiinnolla projektianne ja ehkäpä ehdin messuillekin piipahtamaan :).
    Me rakennamme myös Kontio-hirsitaloa. Kirjoittelen meidän rakennusprojektista blogia. Tervetuloa seuraamaan :).

    1. Kiitos ja tervetuloa Mikkeliin asuntomessuille :-).Kävin jo lukaisemassa blogiasi ja kyllä, hyggeilyä tarvitaan kaamoksen läpi porskuttamiseen rakensi tai ei. Olet tekstissäsi myös oikeilla jäljillä siitä, että asenne ratkaisee joka asiassa. Tsemppiä teidänkin Kontio-projektiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *