Ikivihreä mustana

Maljakko Eero Aarnio
Lilja ja pioni

 

En ole muistaakseni hankkinut yhtään maljakkoa kotiin harkitusti. Kaapin perille on eri tavoin ajautunut maljakoita, joita tarpeen tullen on käytetty. Ne ovat täyttäneet tehtävänsä, mutta yksikään ei ole mielestäni kovin kaunis.

… mutta nyt: Eero Aarnion suunnittelema VAASI. Tästä tykkään.

 

Kukat maljakossa

 

Muovinen vaasi on yksinkertaisen tyylikäs, ja sopii monenlaiseen sisustukseen.  Sarjaan kuuluu neljä kokoa ja neljä väriä: musta, valkoinen, punainen ja kirkas. Esittelen tässä mustan, mutta upealta näyttävät muutkin värit. Maljakot kuuluvat Evergreen-sarjaan, jonka Aarnio suunnitteli Plastex-Designille. ’Ikivihreää’ sarjaa esittelin jo aikaisemmin postauksessa Kukkia ja kotimaista designia parvekkeella.

Plastex lahjoitti Vaasit Seinäjoen asuntomessujen bloggaajapäivää varten.  Tule paikan päälle katsomaan 19.7. tai seuraa blogista, mihin maljakot päätyvät – aiomme postata jo paikan päältä lähestulkoon suorana!

 

Liljankukka

 

Siis mitä – kuvittelenko, vai onko asetelma aavistuksen jouluinen..?

Jouluasetelma Evergreen-maljakot

 

Kyllä tässä on selvästi joulukoristeita, eikä syyttä. Syy selviää sitten viimeistään 19.7. Seinäjoella, asuntomessuilla kohteessa 40.

 

Maljakko ja joulupallot

 

Yhteistyössä Plastex Oy

 

Kuvat: Päivi Leinonen, jos muuta ei mainita | Photos: Päivi Leinonen, if not mentioned

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *