Interiöörejä Prahassa

portaat_kaide.jpg

Prahassa ihastelin talojen toinen toistaan upeampia interiöörejä. Erityisesti portaikot koristeellisine kaiteineen houkuttivat käyttämään kameraa. Näin upea portaikko löytyi hotellistamme Century Old Townista.

 

 

 

 

Toinen satumainen porraskäytävä löytyi Palffyn palatsista. Portaat veivät ravintola Palffyyn, jonka illallinen ei hävinnyt ympäristölle. Kaunista rakennusta käytettiin kommunismin aikaan jonkinlaisena varastona. Nyt, uudessa loistossaankin hämärissä huoneissa oli jotain aavemaista.

 

 

 

Tiivisohjelmaisen matkan viimeisenä päivänä ehdin sentään hieman ostoksille. Kullanhohtoinen portaikko sijaitsee yllättäen vaateliikkeessä.

 

 

Palataan vielä hotellille. Tätä näkymää olisi kelvannut katsella pidempäänkin…

 

Kuvat: Päivi Leinonen, jos muuta ei mainita | Photos: Päivi Leinonen, if not mentioned