Gruppbesök på Bostadsmässan

Gruppbiljetter till Bostadsmässan kostar 17 €/person (norm. 26 €/person) för grupper med minst 15 personer. Gruppbiljett kan lösas endast om hela gruppen anländer till mässan samtidigt. Gratis inträde för busschaufförer.

Gruppbiljetter reserveras på förhand och löses ut från gruppbiljettkassan nr 6 vid porten till mässområdet. Biljetterna kan betalas med faktura, kort eller kontanter. Även mindre grupper kan om så önskas lösa ut sina biljetter i ett paket från biljettförsäljningen vid mässområdet.

Presentationer för grupper

Vi erbjuder grupper möjlighet att boka en presentation av mässan som ingår i biljettpriset. Presentationen tar 10 eller 30 minuter.

Den korta introduktionen på 10 minuter ges av en guide vid mässområdets information i närheten av porten. Den längre presentationen på 30 minuter ordnas beroende på gruppens storlek vid AsukasAreena i mitten av mässområdet, i grupprummen vid AsukasAreena eller i närheten av dem.

Presentationer ordnas också för grupper med mindre än 15 personer. Mässpresentationer ordnas på begäran också på svenska eller engelska.