Hitta hit

Med egen bil

Skyltning till parkeringen finns från alla riksvägar:

Riksväg 2 Tammerfors, Helsingfors
Riksväg 8 Åbo, Vasa

Parkeringens adress är Kimpajuovantie 1, 28190 Björneborg.

Publikparkeringen ligger inte intill mässområdet. Parkeringen för mässbesökare finns på Rådmansholmen (Raatimiehenluoto), på cirka 5 minuters köravstånd från mässområdet. Det är enkelt att hitta till mässparkeringen, oavsett om du kommer i riktning från Helsingfors, Tammerfors, Åbo eller Vasa. Det finns skyltning till parkeringen från stadens alla infartsleder. Rutten till parkeringen på Rådmansholmen går via riksväg 8 och avfarten till Kimpajuovantie. På parkeringsområdet finns också parkering för motorcyklar och utrustningsförvaring. Gratis mässbussar kör nonstop mellan parkeringen och mässområdet. Närmare information om mässbussarnas alla rutter:

Mässbussens rutter och tidtabeller (på finska) >>

Parkeringen kostar 15 euro vid betalning vid utfart och 10 euro vid betalning i förskott på vår webbplats.
Parkeringen för beställningstrafik, taxi, handikapptransport, VIP-gäster samt media ligger intill mässområdet på adressen Karjarannantie 25 och rutten dit har skyltning med Press-skyltar.

Det är också enkelt att komma till bostadsmässområdet längs lättrafikleder och det finns en cykelparkering vid huvudporten.

Den närmaste laddningspunkten för elbilar finns på Porin Energias gård på adressen Radanvarsi 2.

Taxibeställning: 0600 300 33

Tre infopunkter i staden betjänar besökarna under hela mässan. De ligger vid gågatan i hörnet av salutorget, i köpcentret Puuvilla och på mässområdet. Infopunkterna ger information om Bostadsmässan och om trafikförbindelser, sevärdheter och restauranger i Björneborg.