Sarin puutarhat -blogi

Sarin puutarhat –blogin historiaa…

Ensimmäinen postaus oli 10.8.2008, bloggerilla. Silloin tarkoitukseni oli kirjoitella muutama juttu ajankohtaisista puutarhatöistä silloin tällöin. Nimittäin kurssilaisillani ja asiakkaillani oli aina niin paljon kysymyksiä, että aika ei riittänyt kaikille vastaamiseen… joten blogipostauksilla oli helppo jatkaa tiedon jakoa. Kävi kuitenkin niin, että innostuin bloggaamisesta ja se vei mukanaan.

Pihamme….

on Nurmijärvellä eli II-vyöhykkeellä. Piha on vanha, jota on osittain uudistettu. Sieltä löytyy marjapensaat, vatut, mansikat ja kasvimaat. Nurmikkoalue on aika iso, tosin vanhat pensaat ja perennaryhmät jakavat sen osiin. Sipulikukkia kukkii keväisin sadoittain ja kukkaloisto on taattu. Kompostoimme ja hoidamme pihaa luonnonmukaisesti.

Minä Sari Weckström…

Olen koulutukseltani suunnitteluhortonomi ja fengshui-konsultti (European School of Fengshui). Teen Puutarha  Studiossa pihasuunnitelmia ja neuvontakäyntejä erikoistuneena fengshuihin. Opetan myös puutarhakursseilla Espoon työväenopistossa ja Nurmijärven Opistossa.

Sydäntäni lähellä…

ovat ehdottomasti kukat, ekologiset vaihtoehdot, puutarhan eläimet, itse käsillä tekeminen, kuun vaiheet puutarhassa ja tietysti puutarhan fengshui. Lisäksi kaikenlainen kokeilu on aina kivaa. Esimerkiksi talvetan pelargonit, daaliat, syyssyrikät ja monet muut ihanat kesän kukat.

Kuvat…

otan aina itse ja laitan ne blogiin ilman kuvankäsittelyä. Näin värit yms. säilyvät aitoina. Toisaalta se selittää välillä hieman tumman kuvan tai muuten kuvan ”heikon laadun”.

Yhteistyökumppanit …

olen tosi onnellinen ja kiitollinen yhteistyökumppaneistani. Ilman heidän apua, moni blogijuttu olisi jäänyt tekemättä. Tarvitsen esimerkiksi kuviin tuotteita, joita on vaikea löytää meidän pienestä kunnasta. Tällöin olen itse pyytänyt tuotteita blogijuttujen tekoon. Korvaukseksi yhteistyökumppanit ovat saaneet linkityksen sivuilleen. Toisinaan taas yhteistyökumppanit ovat antaneet arvokasta tietoa blogijuttuun. Sydämellinen kiitos yhteistyöstä …   Biolan, Huiskula, Korpikangas Siemen-Frö, Neko, Schetelig… ja monet muut, jotka vuosien varrella ovat olleet avuksi !

Jos sinulla on mielenkiintoinen ehdotus yhteistyöstä, ota rohkeasti yhteyttä. Blogin sivupalkissa on email-osoite.

Mainokset sivupalkissa…

Mainokset blogin sivupalkissa ovat maksullisia. Yritys maksaa mainoksestaan rahaa Suomen Asuntomessuille.  Ja Asuntomessut välittävät rahat blogin pitäjälle, ottaen siitä vain pienen mainospaikan käsittelymaksun. Reilu meininki! Mainokset nimittäin antavat mahdollisuuden minulle tehdä tätä blogia, sillä osa postauksista vaatii paljon työtä.

Lukijat…

ilahdun aina suuresti jokaisesta blogin kommentista, niin uusien lukijoiden kuin tuttujen blogiystävien. Sydämellinen kiitos niistä! Ja on aina ihanaa tavata lukijoita kasvotusten.  Koetan myös toteuttaa lukijoiden toiveita blogipostausten aiheista… kunhan saan kuvat postauksiin.