Blogiarvonta !

blogiarvonta_palkinnot.jpg

Nyt on hyvä hetki blogiarvonnalle… edellisestä taitaa ollakin jo aikaa ; )

1. Palkinto on Korpikangas Siemen-Fröltä siemenpussi-lajitelma. Siinä on kaksivuotisten kukkien siemeniä, kuten kuvasta näkyy. Ne voi kylvää nyt syksyllä tai ensi keväänä. Katsoin pussien itävyyspäivämääriä ja ne olivat vuodelle 2014 eli kylvöillä ei ole kiire ; )  Lajitelmassa on siis kerrottua salkoruusua, maariankelloa, harjaneilikkaa, illakkoa, kerrottua kaunokaista ja sormustinkukkaa. Siemenpussilajitelman voittaja on Eeviregina Jokirannasta.

 

2. palkinto on se tehokas Puutarhurin luomusaippua, valmistaja hyvinkääläinen Flow kosmetiikka (ent. Vihreä kosmetiikka). Kirjoitin tästä jutun vähän aikaa sitten klik. Puutarhurin luomusaippuan voittaja on email marikki.

 

3. palkinto on aivan huikean ihana kirja Tulppaanitarhan lumo – Else ja Vesa Leivo. Kirjoittajat ovat olleet järjestämässä Tulppaanien lumo -näyttelyä Helsingissä keväisin jo useamman kerran. Ovat siis oman alansa asiantuntijoita : ) Leena Lumi -blogissa on tästä kirjasta kirja-arvostelu, klik. Blogiarvontaani Tulppaanitarhan lumo -kirjan lahjoitti nettikirjakauppa Puutarhakirjat. Tulppaanitarhan lumo -kirjan voittaja on jj.rc

 

Osallistuminen arvontaan:

Blogiarvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän blogijuttuun, mikä on nyt ihaninta omalla pihalla. Tai toisten pihoilla, tai puistossa. MInusta parasta on nyt liljojen ja syysleimujen huumaava tuoksu.

Muista kirjoittaa kommenttiisi blogiosoitteesi tai sähköpostiosoitteesi !!!!! Näin saan ilmoitettua sinulle, mikäli sinua onnistaa arvonnassa : )  

Jos linkität tämän arvonnan blogissasi tai facebook-sivuillasi, saat siitä toisen arpalipun. Kerro kommentissa, jos näin aiot tehdä.

Arvonta suoritetaan sunnuntaina 9.9.2012 illalla. Lisään voittajien ”nimet” tähän juttuun.

Edit – Tosi ihana lukea noita kommenttejanne : )   Muistakaa laittaa blogiosoitteenne tms. Nimettömät kommentit ei oikeastaan voi osallistua arvontaan, tämähän on yleinen käytöntä blogiarvonnoissa. Niitä kun ei voi edes tunnistaa. Jos unohdit laittaa blogiosoitteesi, kopio laittamasi viesti ja laita se uudelleen, blogiosoitteesi tms. kera ja mainitse, että se on ”toinen kommenttisi”.

Edit- Kun linkität arvonnan blogiisi, voit ottaa tästä jutusta jonkun kuvan : )

 

Arvonta suoritettu, arvontakoneen avustuksella. Voittajien nimet löytyvät yllä olevien palkintojen kohdilta. Onnea voittajille ! Jään odottamaan voittajien postiosoitteita…

 

Edellisessä postauksessa nupulliset liljat avautuivatkin jo tänään. Ja tuoksu on niin ihana… se leijailee illalla tosi isolle alueelle. Taitaa mennä jopa naapuriin asti ; )

 

Yllä näkyy yksi jouluruusun siementaimista kävyn ylpäpuolella. Otin kuvan tänään. Taimia on paljon enemmänkin. Jouluruusut ovat tiputtaneet siemeniä ympärilleen ja siemenet ovat lähteneet kasvuun. Näiden pieniä alkuja keväällä ihmettelin, osa teistä varmaan muistaakin sen. Juttu siitä tässä, klik. Nämä ovat olleet täysin luonnon armoilla… ja voivat näin hyvin : )