”Anna Auringon lämmittää” – terassin ideointikilpailutyö

tonteri_talo_1.jpg

Minäkin otin vastaan kutsun Suomen Asuntomessujen järjestämään ”Ideoi terassi Asuntomessuille” -kisaan, viime tipassa kylläkin ;D

Suunnitelmassani terassi on jaettu toiminnallisesti kahteen osaan – löffäilyyn ja dinner-alueeseen. Valkoiset terassikalusteet (sohva ja tuoli) yhdessä neljän tai viiden keltaisen Fatboy -säkin kanssa muodostavat löffäilyalueen. Alue sijoittuu mukavasti istutusaltaan viereen.

 

 

Dinner -alue puolestan sijoittuu sisäänkäynnin välittömään läheisyyteen. Pappelinan keltainen muovimatto ruokapöydän alla rajaa ja yhdistää Dinner -alueen löffäilyalueeseen. Dinner -alueella betoninen terassipöytä on katettu iltaa varten. Kattauksen värimaailma noudattaa terassisisustuksen värejä – keltaista, valkoista ja vihreää.

Kuvat on lainattu valmistajien sivuilta.