Koululaisen uusi tuoli

160908_tuoli_avain

Otsikko on ehkä siitä vähän hämäävä, että eihän tuo tuoli uusi ole. Tai on se. Tai miten sen nyt sitten ottaa… Oikeasti se on siis vanha, aikoinaan Indonesiassa käytössä ollut metallituoli, joka silloin on toimittanut virkaansa kahvilassa tai ravintolassa istuimena. Mutta nyt se on siis kodissamme ekaluokkalaisen koulupöydän tuolina. Jotenkin ihana ajatella, että tuolin tarina jatkuu nyt meillä.

Vanha metallituoli hankittiin liikkeestäni Rento Designista, koska nämä tuolit on jo hyväksi havaitut myös ruokapöydän tuoleina. Tästä hankinnasta kirjoittelinkin jo aikaisemmin. Värejähän olisi ollut mistä valita, mutta tuo vaaleansininen on juuri passeli tähän huoneeseen. Ekaluokkalaisen koulupöytä on Ikeasta ja se on siitä näppärä, että sen saa taitettua alas seinän viereen silloin, kun leikit vielä valtaavat huoneen lattian (eli aika usein).

160908_tuoli_03 160908_tuoli_04 160908_tuoli_02 160908_tuoli_01

P.S. Putkeen meni

Tarkkasilmäinen saattaa huomata jotain muutakin uutta tässä huoneessa. Säilytyssäkeistä kerron lisää myöhemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *