Sinistä kotiin

sinistä_avain

Nyt on ollut vauhtia kotihommissa ja sisustuksessa. Olen vihdoista viimein päättänyt työhuoneen tapetin. Alun alkaen piti seinälle tilata iso Modesty Blaise -sarjakuva, mutta koska asiat ovat muuttuneet ajan saatossa, tilaukseen menikin ihan erilainen tapetti. Meillä on nyt tapetoitavalla seinällä iso kaappikello, ja se rajoittaa sarjakuvan laittamista seinään. Mutta taakse saadaan ihana ja geometrinen tapetti Boråsilta.

 

sinistä

Lisäksi tilasin liikkeeni eli Rento Designin kautta itselleni piiiiiiiiitkään himoitsemani vanhan intialaisen kaapin. Tämä kaappi päätyy keittiön saarekkeen päätyyn ja se saa sisäänsä viinilaseja ja muuta lasitavaraa. Nyt kun vihdoin maahantuojalla oli juuri sopivan kokoinen ja värinen varastossa, oli pakko tarttua tilaisuuteen.

No mitä sinistä sitten vielä on tulossa? Ekaluokkalainen tarvitsee oman koulupöydän tuolin, ja hänellä kun sattuu olemaan sinistä myös robottitapetissa, niin tilaukseen meni kolmas sininen indonesialainen metallituoli, myös Rento Designista. Kaksihan meillä on jo ruokapöydän ääressä, joten tästä kolmannesta tulee myös samalla sopivasti ylimääräinen tuoli vieraita varten.

ruokatuolit

Kuvia sitten kaikista erikseen tulossa, kun saadaan tavarat kotiutettua…

P.S. Putkeen meni

Nuo kaikki sopisivat muuten ihan älyttömän hyvin yhteenkin eli samaan huoneeseen. No, onneksi huonekalut ovat helposti siirrettävissä. Tapetti voi joskus saada työhuoneeseen sinistä seuraa… 🙂

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *