Voimistelurenkaat – voi tätä iloa!

voimistelurenkaat_avainkuva

Oi sitä ilon ja onnen päivää, kun posti toi kotiin paketin, jonka sisältä löytyivät sekä voimistelurenkaat että trapetsi! Oli niitä toivottukin. Mietimme jonkin aikaa parhainta ja turvallisinta kiinnityspaikkaa temppuvälineille, ja kun se viimein keksittiin, tilaukseen menivät. Sain voimistelurenkaat ja myös trapetsin testaukseen Suomen Voimistelutuotteelta ja nyt on pari viikkoa mennyt ilon kiljahdusten merkeissä. Tai välillä kiistelyn merkeissä, vuorot onkin pitänyt kellottaa…

Vaikka en kovin usein poikien kuvia tänne blogiin laita, niin nyt heidän omalla luvallaan sen teen. Sillä pääasiassahan tässä jutussa ovat pojat. Kyllä välineillä tulee itsekin jotakin voimaliikkeitä tehtyä, mutta eniten iloa näistä taitaa olla eskarilaiselle ja tokaluokkalaiselle. Ja kaiken lisäksi ne ovat ihan kauniitkin.

160329_renkaat_08 160329_renkaat_06 160329_renkaat_04 160329_renkaat_07

Meillä kiinnityspaikaksi valikoitui parven ”silta”. Siinä sillan alla on kaikista eniten tilaa sekä edessä että takana ja sitten tietysti sellainen katto, johon renkaat voi kiinnittää. Meillähän on muuten olohuone-keittiö-akselilla stretch-katto, joten siihen ei voi mitään ylimääräistä kiinnitellä.

Ikean reissulta hankimme myös vähän siistimmän jumppapatjan renkaiden alle. Aluksi patjan virkaa suoritti vanhemman pojan sängyn patja, joka kuvissakin vilahtaa. Ikeasta löysimme myös seinään hyvät ”koukut”, joihin renkaat ja trapetsi voidaan laittaa, kun ne eivät ole käytössä.

160329_renkaat_05 160329_renkaat_10 160329_renkaat_09 160329_renkaat_02 160329_renkaat_01

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *