Saapumisohjeet

 

Pysäköinti on opastettu kaikilta valtateiltä:
V2 Tampere, Helsinki
V8 Turku, Vaasa

Yleisöpysäköinti ei ole messualueen vieressä. Messuvieraiden pysäköintialue sijaitsee Raatimiehenluodolla, noin 5 minuutin ajomatkan päässä messualueelta. Messupysäköintiin on helppo löytää, tulit sitten Helsingin, Tampereen, Turun tai Vaasan suunnalta. Pysäköintialueelle on opastus jokaiselta kaupungin sisääntuloväylältä. Raatimiehenluodon pysäköintialueelle ajetaan valtatie 8 kautta kääntyen Kimpajuovantielle. Myös motoristien parkki ja varustesäilytys on messuparkissa. Non-stoppina alueelle kulkevat messubussit ovat maksuttomia. Lisätietoa kaikista messubussireiteistä:

Messubussit

Pysäköinti pysäköintialueelta pois lähdettäessä maksaa 15 euroa ja ennakkoon nettisivuiltamme ostettuna 10 euroa.

Tilausajoliikenteen, taksien, invakuljetusten, VIP-vieraiden sekä median pysäköinti sijaitsee messualueen välittömässä läheisyydessä osoitteessa Karjarannantie 25 tai seuraamalla Press-opasteita.

Asuntomessualueelle pääsee helposti myös kevyenliikenteen väyliä pitkin. Pyöräparkki sijaitsee pääporttien välittömässä läheisyydessä.

Taksin tilausnumero: 0600 300 33

Kolme info-pistettä palvelevat kävijöitä koko messujen ajan. Ne sijaitsevat kävelykadulla kauppatorin kulmalla, Puuvillan kauppakeskuksessa ja messualueella. Info-pisteiltä saa tietoa Asuntomessuista, kulkemisesta Porissa sekä Porin matkailukohteista ja ravintolapalveluista.

20180508_Asuntomessut_saapumiskartta_A4