Pysäköinti ja saapuminen Asuntomessuille Poriin

Pysäköintialueen osoite on Kimpajuovantie 165, 28190 Pori.

Messuvieraiden pysäköintialue sijaitsee Raatimiehenluodolla, noin 5 minuutin ajomatkan päässä messualueelta. Messupysäköintiin on helppo löytää, tulit sitten Helsingin, Tampereen, Turun tai Vaasan suunnalta. Pysäköintialueelle on opastus jokaiselta kaupungin sisääntuloväylältä. Raatimiehenluodon pysäköintialueelle ajetaan valtatie 8 kautta kääntyen Kimpajuovantielle. Myös motoristien parkki ja varustesäilytys on messuparkissa.

Pysäköinti on opastettu kaikilta valtateiltä:
Vt2 Tampere, Helsinki
Vt8 Turku, Vaasa

Messubussilla pysäköintialueelta messuille

Non-stoppina alueelle kulkevat messubussit ovat maksuttomia. Lisätietoa kaikista messubussireiteistä:

Messubussireitit ja aikataulut

Pysäköinti on maksullinen

Pysäköinti pysäköintialueelta on ennakkoon nettisivuiltamme ostettuna 10 euroa. Pysäköinnin voi ostaa  samaan hintaan myös messuportilta saapuessa pysäköinnistä messualueelle tai poislähtiessä. Pysäköintialueelta pois lähtiessä ostettuna pysäköinnin maksu on 15 euroa.

Tilausajoliikenteen, taksien, invakuljetusten, VIP-vieraiden sekä median pysäköinti sijaitsee messualueen välittömässä läheisyydessä osoitteessa Karjarannantie 25 tai seuraamalla Press-opasteita.

Asuntomessualueelle on opasteet helposti myös kevyenliikenteen väyliä pitkin. Pyöräparkki sijaitsee pääportilla.

Sähköautojen lähin latauspiste sijaitsee Pori Energian toimipisteellä

Sähköautojen lähin latauspiste messualueelta ja pysäköinnistä on Pori Energian pihassa osoitteessa Radanvarsi 2. Pori Energian latauspisteellä on 4 tunnin kiekollinen pysäköinti.

Taksin tilausnumero: 0600 300 33. Taksitolppa sijaitsee messuporttien edustalla.

Kolme info-pistettä palvelevat kävijöitä koko messujen ajan. Ne sijaitsevat kävelykadulla kauppatorin kulmalla, Puuvillan kauppakeskuksessa ja messualueella. Info-pisteiltä saa tietoa Asuntomessuista, kulkemisesta Porissa sekä Porin matkailukohteista ja ravintolapalveluista.

Veneellä Poriin

Porin kaupungilla on vierasvenepaikkoja Kokemäenjoen varrella, Keski-Porin kirkon kupeessa. Lisätietoja asiasta löytyy Porin kaupungin verkkosivuilta.

Messualueelta katsottuna lähin vierasvenelaituri sijaitsee Etelärannassa, aivan Keski-Porin kirkon kupeessa. Keskustan palveluiden lisäksi kävelymatkan päässä ovat myös muun muassa Kirjurinluodon puistoalue sekä Puuvillan kauppakeskus.

Vierasvenepaikoilta on kävelymatka messualueelle tai vaihtoehtoisesti voi hypätä messubussin kyytiin kauppatorilta tai Puuvillan kauppakeskukselta.

Junalla ja bussilla Poriin

Junat Helsingistä ja Tampereelta tulevat Porin Matkakeskukselle. Myös kaikki bussit muilta paikkakunnilta saapuvat Matkakeskukselle. Matkakeskuksen laiturilta numero 8 kulkee messubussi noin puolen tunnin välein. Pysäkki on merkitty Asuntomessujen merkein.

 

20180508_Asuntomessut_saapumiskartta_A4

 

Huomioithan! Messualueelta on mahdollista poistua ja palata saman päivän aikana, mikäli haluaa. Sisään messualueelle tultaessa messulippu rekisteröidään, mutta messualueelta poistuessa pelkän lipun avulla ei pääse uudelleen sisään. Messualueelta poistuttaessa pitää hakea leima käteen porteilla seisovilta järjestyksenvalvojilta. Leiman avulla pääsee uudelleen sisään messualueelle saman päivän aikana.