Asunnot vaihtuu, sisustus ei

Olen muuttanut useasti, kaupungista ja asunnosta toiseen.  Huonekalujen suhteen olen onnistunut tekemään kestäviä valintoja, koska samat sisustusratkaisut ovat toimineet erilaisissa ympäristöissä ja tilaratkaisuissa.

Minulle tärkein asia sisustuksessa on tietynlainen harmonia, joka syntyy oikeilla mittasuhteilla ja huonekalujen toimivalla asettelulla. Tarkkaan harkitut tuotteet kestävät aikaa, eikä niihin kyllästy. Hyvä esimerkki on Tord Boontjen Midsummer light- valaisin, joka on ollut jo useammassa kodissa. Aina yhtä toimivana ja kauniina.

Midsummer light -valaisin

Tässä kuvia muutaman vuoden takaisesta kodistani Helsingin Punavuoressa: Tyttömäisen raikas tilaihme. Kauniit Kodit-lehti on uudistanut sivunsa ja sieltä löytyy viikottain uusia ammattilaisten sisustamia koteja. Suosittelen tutustumaan!

Kuvat: Mikko Ala-Peijari /Kauniit kodit

2 kommenttia

 1. Sinulla on ja on ollut ihania koteja!
  Tuo Tord Boontjen Midsummer light -valaisin on myös oma kestosuosikkini. Aiemmin se oli makuuhuoneessa, tällä hetkellä ruokapöydän yllä. Aina se löytää paikkansa jostakin – pois en anna. 🙂
  -Ulla-

  1. Kiitos,
   Olen ihastunut vanhojen talojen tunnelmaan ja onnekseni aina löytänyt asunnon sellaisesta. Valaisin on ihana ja tulee varmasti kulkemaan matkassani myös seuraaviin asuntoihin 🙂
   -Maria

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *