Mikkelipuisto monipuolinen oheiskohde

Mikkelipuisto, Taimimyymälä Vehreä ja ravintola Greeneri

Kaupallinen blogiyhteistyö: Mikkelipuisto

Mikkelipuistossa on lähes 30 mallipuutarhaa, joista saa ideoita niin pieneen kuin isompaankin pihaan. Lisäksi siellä on uusi kahvila-ravintola ja taimimyymälä. Mikkelipuisto on Mikkelin Asuntomessujen virallinen oheiskohde, johon on helppo tulla messubussilla. Eli asuntomessualueelta lähtevät messubussit pysähtyvät Mikkelipuiston vieressä. Käynnin jälkeen samalta pysäkiltä voi nousta messubussiin ja jatkaa keskustaan tai autoparkkialueelle.

Ravintola-kahvila Greeneri:

Tänä kesänä Mikkelipuistoon valmistui uusi Greeneri vanhan kahvilarakennuksen viereen. Greenesissä on mm. näyttelytila ja kokoustila sekä kahvila-ravintola, josta saa pientä purtavaa ja ihan à la carte -annoksiakin. Ravintolan sisustus on toteutettu käsityönä ja kierrättämällä vanhaa.

 

Mikkelipuisto Greeneri ravintola ja puutarhamymälä Vehreä

Taimimyymälä Vehreä:

Taimimyymälä Vehreästä löytyy kesäkukkia, monivuotisia kasveja, valmiita istutuksia, puutarhakoristeita sekä muita tarvikkeita. Joten sieltä on helppo löytää tuliaisia tai vaikka itselle matkamuisto käynnistä 🙂

Mikkelipuisto, Puutarhamyymälä Vehreä ja mallipuutarhat

Heti taimimyymälän vierestä alkaakin mallipuutarhojen alue.

Mikkelipuisto, Mikke-Junan pysäkki

Mikkelipuistossa on muuten myös Mikke-Junan pysäkki. Mikke-Junalla pääsee niin lapset kuin aikuiset Mikkelin keskustaan 🙂

Mikkelipuiston mallipuutarhat:

Vuosittain mallipuutarhoja tulee uusia ja osaa uudistetaan, sillä vanhimmat ovat jo 10 vuotta. Mallipuutarhoissa on esillä eri yritysten ja yhteisöjen tuotteita, kuten esim. kiveyksiä, rakenteita, kasveja, puutarhakoristeita ja valaisimia.

Mikkelipuisto, mallipuutarhat 1 Mikkelipuisto yksi mallipuutarha Mikkelipuisto, mallipuutarhoja ja kasvihuoneita Mikkelipuisto, mallipuutarhoja 3

Tapahtumia ja toimintaa:

Puistossa on paljon erilaisia aktiviteetteja kuten puistojumppaa ja siellä voi vuokrata soutuveneen tai suppailla. Myös beach volley -kenttä ja grillipaikkakin löytyy. Tiedon ja taidon torstaina on vaihtuvia teemoja. Lisää tietoa: Mikkelipuiston tapahtumia

Mikkelipuisto, toimintoja Mikkelipuisto ja soutuveneen vuokrausta ja suppailua

On muuten tosi kauniilla paikalla, ja lähellä Mikkelin keskustaa.

 

Kesäterveisin Sari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *