Ennakkokuvia Mikkelin asuntomessualueelta huhtikuulta

0 kuulumisia Mikkelin asuntomessualueelta, luonnonkivistä tehdään matalaa muuria

Kävin taas huhtikuussa Mikkelin asuntomessualueella katsomassa, miten pihat ovat edistyneet. Nyt on ollut niin viileä kevät, että kaikki pihatyöt ovat vähän jäljessä, joten oli kiva nähdä messualueen tilanne. Siellä muutamassa pihassa tehtiin luonnonkivistä kivimuureja, kuten kuvassakin. Luonnonkivi on kyllä kauniista ja sopii hyvin kallioiseen ympäristöön.

0 kuulumisia Mikkelin asuntomessualueelta, pihan muotoilu tehty

Pihan teko alkaa pihan muotoiluista ja tässä se olikin jo tehty. On muuten siistin näköistä, tavarat on omissa ryhmissään eikä hujan hajan pitkin pihaa.

Metsää ja luontoa säästäen…

0 kuulumisia Mikkelin asuntomessualueelta, piha täynnä rakennustavaraa

Mikkelin asuntomessualueen tonteilla tulee säästää puita ja metsää mahdollisimman paljon. Tässä se näyttää onnistuneen hyvin. Koska talon rakennustarvikkeet säilytetään pihalla, niin tämän pihan tekoon pääsee vasta, kun rakennustarvikkeet on poistuneet pihalta.

Jos piha on kuravelliä…

0 kuulumisia Mikkelin asuntomessualueelta, lavat kulkusiltana kun piha on kuravelliä

Jos rakennusprojektin aikana piha on yhtä kuravelliä ja kuraa tulee sisälle asti, niin tässä siihen hyvä vinkki. Ja kivasti tuija jo nököttää ruukussa oven pielessä ja narsissiruukku polun mutkassa. Täällä on selvästikin viherpeukalo 🙂

Kadut odottivat asfaltointia…

0 kuulumisia Mikkelin asuntomessualueelta, piha täynnä rakennustavaraa ja katu odottaa asfalttia

Asuntomessualueella kadut odottivat vielä asfaltointia. Useinhan uusille asuntoalueille asfaltti laitetaan vasta, kun talot ovat valmistuneet. Sillä talojen ja pihojen rakentamisessa käytetään raskaita koneita, jotka rikkovat helposti tuoreen asfaltin. Messujen alkuun on enää 2,5 kuukautta, joten asfaltointi tehdään varmaan jo lähikuukausina. Asuntomessualue poikkeaakin monella tavalla tavallisesta asuntoalueesta.

Metsää ja luontoa…

0 kuulumisia Mikkelin asuntomessualueelta, musta linnunpönttö

Huomasin siellä yhdellä pihalla jo linnunpöntön. Ja trendikkäästi mustana. Tämä piha taisi rajoittua metsäsaarekkeeseen, kun noita puita näyttää olevan noin paljon.

0 kuulumisia Mikkelin asuntomessualueelta, erikoinen mänty

Tätä vanhaa ja erikoisen mallista mäntyä olen ihaillut joka kerta. Se on kyllä upea! Messualueella on paljon muitakin isoja puita säästetty ja niitä kivoja metsäsaarekkeita taloryhmien välissä. Siitä myöhemmin lisää 🙂

Kevätterveisin Sari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *