Tuusula 2000

Nummenharjun messualue toteutettiin entiselle soranottoalueelle ja sen pääteemoina olivat maisemavaurioiden korjaaminen ja pohjaveden suojelu. Ratkaisua näihin haettiin erityisen ympäristösuunnittelukilpailun kautta ja hyvin toteutetun asunto- ja kunnallistekniikan sekä viherrakentamisen avulla.

Messualueelle rakennettiin 32 omakotitaloa ja rahoitus- ja omistusmuodoiltaan erilaisia yhtiömuotoisia asuntoja. Puun vuosi-projektin puitteissa toteutettiin kolme puurakenteista pientaloyhtiötä. Huomiota keräsivät myös Villa 2000-koetalo ja oheiskohteeksi avattu Bungalow-talo Tuusulan asuntomessualueelta vuodelta 1970.

Kaikkien aikojen suurimmalle messuyleisölle oli tarjolla myös laaja näyttelytoiminta. Päänäyttely-, yrittäjä-, yhteisö- ja kotitorihalleissa oli yhteensä 124 näytteilleasettajaa ja lisäksi muilla esittelypaikoilla 41 näytteilleasettajaa.

Tuusulassa järjestetään historian kolmannet Asuntomessut vuonna 2020

Messurakentajien haku Tuusulan Rykmentinpuiston asuntomessualueen pientalotonteille on käynnissä. Vapaana on enää muutama tontti!  Tutustu vuoden 2020 asuntomessualueeseen tästä.

AM_Tuusula_LOGO_FIN_nega_RGB_Vaaka