Mediatilaisuudet

Järjestämme medialle ennakkotutustumisen seuraavalle rakentuvalle asuntomessualueelle ja rakentuviin taloihin alkukesällä 2020 ja sitten uutena avajaispäivänä 3.8.2020.

2.6.2020 Median ennakkoretki Tuusulan messualueelle

Johtuen koronatilanteesta, tulemme järjestämään median ennakkoretken kesäkuun alussa noudattaen voimassaolevia viranomaisten ohjeita koskien yleisötilaisuuksia. Mediaretkipäivä tullaan jakamaan aikajaksoihin, jonka aikana voimme päästää messualueella rajatun määrän vierailijoita. Jos medianne on kiinnostunut osallistumaan median ennakkoretkeen, pyydämme rajaamaan osallistujamääränne 1 toimittaja/1 kuvaaja per julkaisu. Mikäli mediatalonne voi käyttää kuvauspalveluja useamman julkaisun hyväksi, olisimme tästä kiitollisia.

ILMOITTAUTUMINEN MEDIAN ENNAKKORETKEEN 2.6. ON NYT SULJETTU.
Kaikille ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti asiasta ja saapumisohjeet.

Mikäli et pääsekään paikalle, peruuta tulosi mahdollisimman pian laittamalla sähköposti osoitteeseen viestinta@asuntomessut.fi otsikolla MEDIAN ENNAKKORETKI 2.6

3.8.2020 Asuntomessut Tuusulassa -mediapäivä (messujen avajaispäivä)

Tarkka aikataulu ja ohjelma vahvistuvat myöhemmin.

Mediapalvelut

Haluamme tehdä jatkuvaa yhteistyötä median kanssa, ja välittää tietoa ja päivityksiä kun niitä toiminnassamme ja messukohteissamme tapahtuu. Mikäli haluat saada tiedotteemme ja kutsut tilaisuuksiimme, kirjaa tietosi mediajakelulistallemme. Kiitos.

Ilmoittautuminen mediajakeluun

Täyttämällä lomakkeen lisäämme sinut mediajakelulistoillemme.
  • Valitsemalla kyllä lisäämme sinut jakelulistoillemme