Medialle

Tästä osiosta löytyy medialle suunnattua materiaalia: yhteystietoja, valokuvia, lehdistötiedotteet, tulevat mediatilaisuudet ja edellisten Asuntomessujen messututkimukset sekä asukasbarometrin perusinfo.

Media-akkreditointi | Median kulkulupa

Akkreditoimme messuillemme toimittajia, kuvaajia ja toimituksen muita työntekijöitä. Median akkreditointi tapahtuu AsukasAreenalla sijaitsevassa Median palvelupisteessä.

Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä messuilla. Esitä kortti portilla saavuttaessa ja AsukasAreenan Mediakeskuksessa Median palvelupisteessä. Akkreditoinnin yhteydessä jaamme median edustajalle pressipaketti joka sisältää messuluettelot ja muuta materiaalia.

Mikäli median edustajilla ei ole korttia, voitte pyytää meiltä lehdistön kulkuluvan Mediakeskuksesta. Emme lähetä kulkulupia sähköpostilla, mutta voimme toimittaa kortin lipunmyyntikassalle, josta sen voi noutaa nimellään. Pressikortit oikeuttavat aina kahden henkilön sisäänpääsyyn.

Akkreditoituna median edustajana pääset vapaasti tutustumaan Asuntomessuihin ja saat median palvelut käyttöösi.

Akkreditoidu ennakkoon netissä tai Mediakeskuksessa tapahtuman aukioloaikoina 6.7.-5.8. klo 10-18.

akkreditoidu

Asukasbarometri

Asukasbarometrista sivuilta löytyy perustiedot. Lisätietojen ja tarkemman datan osalta autamme toimittajia hakemalla ja tuottamalla aineistosta pyydetyistä kysymyksistä tuloksia, avoimia vastauksia ja tulosanalyysejä. Voit myös rajata selvityksen haluamaasi asuntotyyppiin, maantieteelliseen alueeseen tai asuinaluetyyppiin.

Jos olet kiinnostunut tutkimuksestamme, ole yhteydessä:

Leena Honkajuuri
Viestintäpäällikkö
gsm. 040 195 5943
sähköposti: etunimi.sukunimi(at)asuntomessut.fi

Kari Tervonen
Kehitys- ja tutkimuspäällikkö
gsm. 050 437 0677
sähköposti: etunimi.sukunimi(at)asuntomessut.fi