Isku & MinunVALO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä kertaa blogissamme nostetaan esille messutalomme tärkeä yhteistyökumppani Isku. MinunVALOssa nähdään muun muassa Iskun sohvia, mattoja ja valaisimia. Ne sopivat oman huonekaluperheemme MinunDESIGNin ja muiden tuotteiden kanssa upeasti yhteen. Runsaasta valikoimasta löysimme jokaiseen tilaan sopivat tuotteet.

Olemme ylpeitä, että Isku on mukana projektissamme. Heidän arvonsa linkittyvät luontevasti omiimme, ja yhteistyö on ollut antoisaa. Kuten MinunLOFT ja MinunDESIGN, myös Isku panostaa tuotteissaan esteettisyyteen, laatuun ja vastuullisuuteen. Isku edustaa innovatiivisuutta, viimeisteltyä tuotesuunnittelua, ammattimaista käsityötaitoa, tarkasti testattuja materiaaleja sekä ympäristöystävällistä tuotantoa. Arvojen toteutuminen varmistetaan sertifioiduilla laatu- (ISO 9001) ja ympäristöjärjestelmillä (ISO 14001) sekä tukemalla kestävää metsätaloutta (PEFC). Isku on arvoiltaan ja visioltaan meille täydellinen kumppani.

Isku on valmistanut kotimaisia, lähellä tuotettuja huonekaluja jo vuodesta 1928 alkaen. Iskun tuotteet valmistetaan korkealuokkaisista kotimaisista raaka-aineista, joiden valinnoissa on huomioitu tuotteen mahdollisimman pitkä elinkaari. Tuotteisiin käytetty puu on aina peräisin kestävän kehityksen periaattein hoidetuista metsistä. Upeaa! Tällaista toimintaa on helppo tukea.

 

MinunVALO & Isku

Isku on MinunVALOn sisustuksessa suuressa roolissa. Upeat sohvat ovat kaikki Iskun. Kattava sohvaryhmien valikoima olikin yksi suurimmista syistä yhteistyöhön.

Sisustus- ja tilasuunnittelijamme Anita Koposen mielestä sohvaa ja sohvaryhmää valittaessa kaikkein tärkeintä on miettiä sen massaa tilaan nähden. Tämä tarkoittaa sitä, että sohvan koko on tasapainossa tilan neliöihin ja kuutioihin nähden. MinunVALOssa on paljon korkeaa ja avaraa tilaa, ja etenkin olohuoneen sohvan valinta oli tärkeä. Kaunis, suurikokoinen ja ajaton harmaa sohva on olohuoneen keskipiste ja mukava paikkaa viettää rennosti aikaa perheen ja ystävien kanssa.

Isojen sohvaryhmien lisäksi myös pieniä ja tyylikkäitä sohvia löytyy MinunVALOsta runsaasti. Esimerkiksi työhuoneeseen löytyi kompaktin kokoinen, kaunis musta nahkasohva.

IMG_0370_0001

Sohva ja matto/Isku, ruoka-, sohva- ja sivupöydät/MinunDESIGN, viltit ja tyynyt, tarjotin/Balmuir, taideteos/Arto Väisänen, kattaus/Iittala

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sohva/Isku, sivupöytä/MinunDESIGN, viltti/Balmuir, taideteos/Arto Väisänen, tyynyt/Verhoomo Palttina. Lasipullot kuvausrekvisiittaa.

IMG_0489_version2

Matto/Isku, valaisimet/Isku, lipasto/Isku, työpöytä/MinunDESIGN, kaapisto/Rakentajan Soppi

 

Sohvien lisäksi myös muita Iskun tuotteita on nähtävissä MinunVALOssa. Master bedroomista löytyy kaunis sänky harmaalla kankaisella sängynpäädyllä. Se luo makuuhuoneeseen ihanan pehmeän tunnelman.

MinunDESIGN-ruokapöydän upeat tuolit ovat myös Iskun. Tuoli 50 -malli sopii täydellisesti pöydän luonnolliseen puupintaan ja mustaan teräkseen. Olohuoneessa on myös kaksi Iskun musta-puista jakkaraa täydentämässä kokonaisuutta.

Iskun kauniita ja ajattomia valaisimia nähdään työhuoneessa ja alakerran kylpyläolohuoneessa.

Upeita, kestäviä ja kauniita huonekaluja! Isku on messutalomme sisustuksen avaintekijöitä. Kiitos loistavasta yhteistyöstä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_0471

Sänky/Isku, tekstiilit/Balmuir, jakkara/Pentik, seinävalaisimet/Hongkong

IMG_0387_muokattu

Tuoli 50/Isku, matto/Isku, pöytä/MinunDESIGN, valaisimet/Kaluste Marsalkka, kattaus/Iittala & Balmuir

 

Asuntomessut ovat täydessä tohinassa

Messut ovat lähteneet hyvin käyntiin ja uteliaita vieraita riittää. Tule moikkaamaan meitä Mikkeliin! Kohde nro 24 MinunVALO toivottaa teidät tervetulleeksi 😉

Käy tykkäämästä meistä Facebookissa ja seuraa Instagramissa, niin olet MinunLOFTin mukana myös tulevaisuudessa.

 

-Kristiina

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *