Turner Door toi MinunVALOon autotallinovet

IMG-20170705-WA0005

Ovien asennusta viime viikolla.

 

Blogin puolella on ollut viime aikoina hiljaista. Juuri ennen messujen alkua viimeistelytöitä nimittäin riittää. Viimeisiä viedään, kun saimme viime viikolla myös autotallin valmiiksi. Ne olivatkin vain ovia vaille valmiit, joten nyt blogissa esittelyssä mahtava yhteistyökumppanimme Turner Door. Heillä on koko messujen ajan esittelypiste MinunVALOn autotallissa, joten kannattaa tulla moikkaamaan.

Turner Door toimitti meille tyylikkäät ja käytännölliset mustat nosto-ovet. Turner Door on johtava nosto- ja taitto-ovien sekä kuormausjärjestelmien toimittaja Suomessa sekä Pohjoismaissa. Kokemusta löytyy yli 20 vuoden ajalta. Luotettava valinta siis! Palvelu on ollut koko projektin ajan erinomaista ja kommunikointi helppoa. On mukava tehdä yhteistyötä, kun kaikki sujuu suunnitelmien mukaan.

Luotettava ja kasvava kotimainen

Turner on vuonna 1990 perustettu suomalainen, Kalajoella sijaitseva perheyritys. Turner-konsernin muodostavat teollisuuden oviratkaisuja tarjoava Turner Door Oy, uudiskohteiden autotallien oviratkaisuja tarjoava Turner Group Oy ja autotallinoviremontteja tarjoava Turner Ovipalvelu Oy. Myyntiverkosto kattaa koko Suomen. Turner on myös nosto-ovien varaosien toimittaja.

Liiketoiminta on laajentunut Suomen lisäksi myös Ruotsiin. Yhteensä Turner Door toimittaa noin 10 000 ovea vuodessa. Myönteinen kehitys jatkuu yhä, ja Turner Door onkin Suomen suurin nosto-ovitoimittaja.

Messutaloon valittiin huippulaadukkaat Turner 800-sarjan nosto-ovet. Suunnittelussa on panostettu Pohjoisen vaativiin olosuhteisiin, ja ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista Saksassa. Autotallinovelta vaaditaan paljon, joten oven rakenteen tulee kestää jatkuvaa avaamista ja sulkemista. 800-sarjan nosto-ovien lamellit on valmistettu vahvasta, galvanoidusta teräspellistä, ja eristeenä käytetään tehokasta polyuretaanivaahtoa.

Ovet ovat erittäin käytännölliset, ja niiden tukeva rakenne, hiljainen käyntiääni sekä tyylikäs ulkonäkö miellyttävät niin silmää kuin korvaa. Ovi soveltuu mainiosti nimenomaan lämpimiin autotalleihin. Valinnanvaraa on runsaasti niin pintakuvioinnin, värien kuin ikkunoidenkin suhteen.

IMG-20170705-WA0007 IMG-20170710-WA0009

Asennus sujui muitta mutkitta helppojen ohjeiden avulla. Upeat ovet sopivat hienosti yhteen Siperian lehtikuusesta tehdyn ulkoverhoilun kanssa!

Perjantaina messut aukeavat yleisölle! Aika on mennyt niin nopeasti. Käy tykkäämässä meistä Facebookissa ja seuraa Instagramissa, niin olet matkassa mukana messujen ajan, ja myös tulevaisuudessa. Blogia voit lukea myös omilla sivuillamme. Messut ovat vain lähtölaukaus uudelle tavalle rakentaa, joten meitä kannattaa seurata jatkossakin!

-Kristiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *