Kurkkaa MinunVALOon! Kaikki alkaa olla valmista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitos ja kumarrus sisustus- ja tilasuunnittelijamme Anita Koposelle, joka on ollut projektissamme korvaamaton.

 

Kevät katosi hurjaa vauhtia. MinunVALOlla on vielä hieman tehtävää, mutta sisätilat ovat nyt valmiit sisustusta myöten. Patio tehdään tällä viikolla ja pihatyötkin aloitellaan viikon loppupuolella. Tilanne on siis varsin hyvä, ja pian pääsemmekin keskittymään oikein kunnolla lähestyviin messuihin.

Nyt onkin hyvä hetki pysähtyä miettimään kaikkea aikaansaatua ja ihastella miltei valmista lopputulosta. Viime päivinä Deko, Avotakka ja Kotiliesi ovat käyneet kuvaamassa messutalolla. Upeita kuvia tulossa! Niitä esittelemme hiukan myöhemmin. Myös muuta lehdistöä on käynyt vierailemassa.

Olemme todella ylpeitä lopputuloksesta. MinunVALO on viihtyisä, mutta moderni koti, jossa on yhdistelty skandinaavista tyyliä ja rouheutta. Särmää löytyy, vaikka yleisilme onkin puhdaslinjainen. MinunVALO on simppeli, raikas ja kutsuva, muttei tavanomainen. Se edustaa arjen luksusta prameilematta kuitenkaan liikaa. Tänne haluaa tuoda ystäviä viihtymään.

Suuri kiitos kaikille yhteistyökumppaneille. Meillä on nyt käsissämme Asuntomessujen yksi upeimmista kohteista, ja te olette sen mahdollistaneet. Kiitos ja kumarrus kuuluu tietysti myös sisustus- ja tilasuunnittelijallemme Anita Koposelle, jonka kanssa olemme yhdessä herättäneet MinunVALOn henkiin. Anita on tehnyt hurjasti töitä MinunVALOn eteen.

MinunLOFTin Nooralla on ollut myös suuri rooli sisustuksen ja kokonaisuuden kannalta. Haluamme, että MinunLOFT-kodit tekevät asukkaallensa hyvää. Siksi meille on tärkeää käyttää laadukkaita materiaaleja sekä suunnitella kokonaisuudesta erityisen toimiva. Arkkitehtuuria ja esteettisyyttä rakastava Noora on ollut mukana ideoimassa sisustusta ja varmistamassa, että kokonaisuudesta tulee hallittu, laadukas ja tyylikäs.

Iso kiitos kuuluu myös omille työmiehillemme, jotka ovat usein painaneet pitkää päivää. Olette tehneet aivan upeaa työtä. Saimaan rannalla Kirkonvarkaudessa seisoo nyt upea koti, mikä on teidän ansiotanne.

Tätä upeutta kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan paikan päälle. Hulppean huonekorkeudenkin hahmottaa vasta kun sen näkee itse. Tule siis kesäiseen Mikkeliin vierailemaan, ja laita muistiin kohde numero 24 Valo-korttelissa.

Tässä postauksessa muutamia makupaloja. Vielä on paljon tulossa!

Unelma-loft järvinäkymin

Olohuone ja huikea näkymä Saimaalle aukeavat silmien eteen heti sisälle astuessa. Olohuoneen korkeus kasvaa melkein kuuteen metriin, ja kokonaisuus on todella upea ja arvokas. Sisustuksessa on yhdistelty erilaisia elementtejä, mutta yleisvaikutelma on kuitenkin harmoninen ja selkeä.

Master bedroom on melkein unenomainen huone. Siinä on ripaus luksusta ja aimo annos harmoniaa. On aivan ihanaa herätä järvimaisemaan, jota kehystää suuri ikkuna. Master bedroom on täynnä Balmuirin ihania tekstiilejä, jotka tuovat pehmeän tunnelman. Inarian upea walk-in closet on todellista arjen luksusta. Korkeat Hemax Weldingin toteuttamat ristikko-ovet tuovat vaikuttavuutta tilaan. Tekstuurimainen seinäpinta tuo eri harmaiden sävyistä koostuvaan väripalettiin elävyyttä.

Lastenhuone ja työhuone ovat monikäyttöisiä, ja säilytystilaa löytyy hyvin. Niitä voikin muunnella sopivaksi elämäntilanteen mukaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alakerran spa-tila ja kylpyläolohuone jatkavat ylellistä ja rauhoittavaa tunnelmaa. Saunan tumma Siparilan strukuuripaneeli ja vaalea, melkein samettinen mikrosementti ovat ihana yhdistelmä. Kauniista ovaalin muotoisesta ammeesta on upea näkymä järvelle. Lasi-Sarangin toteuttama saunan lasiseinä takaa järvimaisemat myös suoraan lauteilta. Mikkeliläinen Antti Taivalantti toteutti Anitan suunnitelman saunasta huolellisesti tehden erinomaista jälkeä. Näissä puitteissa lasi kuohuvaa maistuu varmasti taivaalliselle 😉 Ammeen simppeli puutarjotin on tehty messutalon muuhun tarkoitukseen käytetystä ylijäämälaudasta. Hyötykäyttöä siis!

Kylpyläolohuone sisältää kaksi tilaa yhdessä. MinunVALOn ’kolmas olohuone’ löytyy alakerrasta kylpyläolohuoneen vierestä. Alakerrassa viihtyy siis vaikka isompikin porukka. Hemax Weldingin toteuttamat teräsportaat ja pinnakaide ovat täydellinen kontrasti vaaleaan tilaan. Upeat, uniikit Arto Väisäsen ja Susanna Höysniemen taideteokset sitovat tilat yhteen.

Arto Väisänen ja Susanna Höysniemi edustavat messutalomme taidetta. Arto Väisänen on palkittu kuopiolainen kuvataitelija, jonka teoksia löytyy MinunVALOsta useampia. Upeiden teosten tyyli on tunnistettava, vaikka ne ovatkin kaikki hyvin erilaisia. Kauniisti eri sävyjä yhdistelevät teokset sopivat tyylikkäseen loftiin erinomaisesti. Niistä voi jokainen löytää oman tarinansa. Susanna Höysniemeltä MinunVALOssa nähdään yksi teos, joka on tehty tilauksesta MinunVALOa varten. Siitä voit löytää MinunVALOn sisätilojen yhden tärkeimmistä elementeistä. Arvaatko kuvasta mikä se on?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alakerran terassi ja patio jatkavat sisätiloja ulos asti

Alakerran terassille on mukava mennä saunan ja kylvyn jälkeen vilvoittelemaan ja nauttimaan auringosta. Patio jatkaa terassia samassa linjassa. Se on mitä otollisin paikka viettää kesäiltaa tai illastaa yhdessä ystävien kanssa. Patiolle tulee MinunDESIGNin ja Anitan suunnittelemat ulkokalusteet. Heteka-tyyliset kalusteet ovat ajattomat ja kestävät. Erittäin monikäyttöisinä ne toimivat myös sohvina, aurinkovuoteina tai varavuoteina vieraille. Hetekoiden lisäksi patiolle mahtuu vielä ruokailuryhmä ja penkit sekä muutama sivupöytä. Myös muut ulkokalusteet ovat MinunDESIGNin.

Piha rakentuu yksinkertaiseksi, ja se halutaan pitää helppohoitoisena. Piha muodostuu kuorikatteesta, kunttaasta, havukasveista ja kivilohkare-muurista. Muuri ja patio ovat elementtejä, jotka yhdessä jatkavat talon arkkitehtuurista linjaa.

Myös MinunVALOn ympäristö on mitä mainioin. Messualue on todella onnistuneesti kaavoitettu. Täällä on omaa rauhaa, mutta myös naapureita löytyy mukavan läheltä. Myöskään parempaa sijaintia asuinalueelle ei olisi voinut valita. Upeita rantatontteja ja järvinäkymiä. Mitä unelma-asumista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuotteet:

Pyörä/Pelago Bicycles, kiviamme/Sand, Eki-jakkara/Pentik, spa-olohuoneen matto/Isku, spa-tilan matto/Jysk, kylpytakit/Balmuir, punottu kori/H&M Home, tekstiilit ja sisustustyynyt/Balmuir, hanat/Oras & Ahlsell, mikrosementti pinnat ja masterbedroomin seinä/Dekotuote Oy, kodinkoneet Whirlpool, portaat/Hemax Welding, taideteokset/Arto Väisänen ja Susanna Höysniemi, tuolit/Balmuir, tekstiilit ja sohvatyynyt/Balmuir, sohva/Isku, terassin lepotuolit/Ikea, lepotuolien tyynyt/Verhoomo Palttina, taso/MinunDESIGN, ruokapöytä/MinunDESIGN, ruokapöydän tuolit/Isku, kirkas kattovalaisin/Isku, olohuoneen musta-valkoinen kattovalaisin/Harmony Living Hali, kattaus/Iittala, servietit/Balmuir, musta-puiset jakkarat/Isku, lattian kiinteät valot/WinLed, kiinteiden lattiavalojen rosteriset kehykset/Vento Steel

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *