Siparila paneloi saunan ja spa-tilan katon

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blogissa jatketaan sauna-linjalla. Nyt esittelyssä sneak-peak spa-tilaan ja MinunVALOn saunan kauniiseen panelointiin, josta vastasi Siparila.

Saunan seinät ja katto on paneloitu mustalla 176mm leveällä Struktuuripaneelilla, joka jatkuu myös spa-tilan kattoon. Upea tumma paneeli sopii todella kauniisti yhteen vaaleiden lauteiden ja spa-tilan mikrosementin kanssa. Leveä tumma paneeli tuo myös syvyyttä muuten vaaleaan tilaan. Saunaa vastapäätä ikkunan alle sijoitettu valkoinen ovaalin muotoinen amme on upea vastapaino tummalle saunalle. Saunan lasiseinä sitoo saunan spa-tilaan ja mahdollistaa upean järvinäkymän saunan lauteille saakka.

Tummassa struktuuripaneelissa näkyy puun syyt, mikä tekee lopputuloksesta luonnollisen ja houkuttelevan. Siparila on kehittänyt paneeleiden muotoa siten, että paneelit on mahdollista piilokiinnittää. Näin naulan jäljet jäävät piiloon, ja lopputuloksena on kaunis naulaton puupinta.

Struktuuripaneeleiden mustan sävyn pintakäsittely soveltuu hyvin saunan haastaviin olosuhteisiin, joissa lämpö ja kosteus vaihtelevat paljon. Pintakäsittely tehdään ympäristöystävällisillä vesiohenteisilla pintakäsittelyaineilla, jotka ovat turvallisia käytössä eivätkä sisällä ammoniakkia tai muita haitallisia kemikaaleja. Struktuuripaneelit on valmistettu suomalaisesta kuusesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA siparila_struktuuri_176_suora.web_-1000x647

Alempi kuva www.siparila.fi

 

Spa-tilasta tuli upea. Se huokuu seesteisyyttä ja harmonisuutta, ja lattian ja seinien mikrosementti tuo pehmeän ja samettisen fiiliksen. Näkymät järvelle ovat vertaansa vailla. Sekä kylpyammeesta että saunasta on suora näkymä ihanalle Saimaalle. Täällä on rentoutuminen taattu. Kylpyläolohuoneen kanssa kokonaisuus on täydellinen!

Kiitos Siparila! MinunVALO on kokonaisuudessaan suomalaisten ammattilaisten aikaansaannos, josta olemme todella ylpeitä.

Messut lähenevät hurjaa vauhtia! Käyhän tykkäämässä meistä Facebookissa ja seuraa Instagramissa, niin olet mukana projektimme käänteissä. Blogi elää jatkuvasti myös MinunLOFTin sivuilla.

Valoa loppuviikkoon!

-Kristiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *