Rakentajan Soppi toteutti MinunVALOn kiintokalusteet

Rakentajan_Soppi2

Käytännöllisyys ja säilytystilat ovat tärkeitä toimivassa kodissa. Siksi halusimme MinunVALOon räätälöidyt ja erikoismittatilauksesta valmistetut kiinteät kaapistoratkaisut. Rakentajan Soppi Oy oli meidän valintamme.

Rakentajan Soppi tekee yksilöllisiä kaluste- ja säilytysratkaisuja kotimaisista mallistoista. Valikoimiin kuuluu lisäksi kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät sekä selluvilla.

MinunVALOon Rakentajan Soppi toteutti kauniit mattavalkoiset allaskalusteet työtasoineen, kodinhoitohuoneen kaapistot työtasoineen, mattamustan eteisen tilavan kaapiston sekä kahden makuuhuoneen upotettavat kaapistot. He ovat olleet mukana yhteistyössä täysillä ja upealla asenteella. Lopputulos näyttää juuri siltä miltä pitikin.

Toimituskin saapui ajallaan ja hyvin pakattuna. Kuljetuksesta vastasi Haaja Ky, jonka avulla saimme kalusteet turvallisesti Mikkeliin.

Kaunista & käytännöllistä jokaiseen tilaan

Eteisen musta kaapisto on Mellano Oy:n mallistoa. Siinä on käytetty 16mm MDF-levytuotetta, ja se on maalattu himmeällä mustalla. Pinnasta tuli samettisen pehmeä. Kalusterunko on Mellanon kestävää melaniinipintaista lastulevyä. Mellano-tuotteet valmistetaan yksilöllisesti käsityöperinettä vaalien. Mallistossa käytetään Pohjois-Euroopan nykyaikaisinta teknologiaa, jossa kunnioitetaan luontoa ja ympäristöä. Valmis mattamusta kaapisto on kaunis, tilava ja minimalistinen. Se sopii eteistilaan täydellisesti kätkien sisäänsä kaiken takeista kenkiin ja sateenvarjoihin.

Työhuoneen ja lastenhuoneen kaapistot päätettiin upottaa seinään, jotta tila saataisiin hyödynnettyä mahdollisimman hyvin. Käytännöllinen ratkaisu myös näyttää erittäin tyylikkäältä. Työhuoneeseen haettiin voimakasta kontrastia yhdistämällä valkoinen kaapisto mustaan seinään. Kaapistojen ovet ovat Hahle-Josadoor -mallistoa. Myös näissä käytettiin 16mm MDF-levytuotetta. Ovet ovat lumivalkeat ja puolihimmeät, ja myös näissä kaapistoissa pinta on samettinen. Hahle-Josadoorin tuotannossa hyödynnetään CNC- ja pintakäsittelytekniikkaa, jolla saadaan kaunis ja kestävä lopputulos. Laadun takaavat korkeatasoiset raaka-aineet. Kalusterungot ovat Hiipakan melaniinipintaista lastulevyä.

WC-tilojen mattavalkoiset allaskalusteet sopivat kauniisti elävään mikrosementtipintaan. WC-tilat ovat yksinkertaisen harmoniset. Tilaviin allaskalusteisiin mahtuu kaikki tarvittava. Kalusteet ovat Hiipakan kosteussuojattua melaniinipintaista lastulevyä. Kodinhoitohuoneen ja WC-tilojen valkoiset Fenix-tasot ovat Hahle-Ecolam-mallistoa. Ne on pinnoitettu NTM:llä, joka on nanoteknologiaa hyödyntävä pinnoitemateriaali. Tasoissa on erittäin mattapintainen, valoa heijastamaton pinta. Se tuntuu miellyttävältä eikä siihen jää sormenjälkiä. Naarmunkesto on myös erinomainen.

Kiintokalusteiden pientarvikkeet helatarvikkeet ovat R MOKKI Oy:ltä. Heillä on vuosikymmenien tuomaa osaamista ja ammattitaitoa, joten kauniin ulkomuodon lisäksi kaapistot ovat myös erityisen käytännölliset.

Rakentajan_Soppi_4

Messut lähenevät nyt todella kovaa vauhtia! Tässähän alkaa pikkuhiljaa jo jännittämään 😛 Projektimme jännittäviä vaiheita seuraat kätevästi tykkäämällä meistä Facebookissa ja seuraamalla Instagramissa. Blogi elää jatkuvasti myös MinunLOFTin omilla sivuilla. Lisää MinunVALOsta ja Mikkelin Asuntomessuista voit lukea messutalo-sivultamme.

Valoa viikkoon!

-Kristiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *